Uyanış Büyük Selçuklu'da milyonların beklediği transfer yapıldı! Kuruluş Osman'ın kilit ismi...

TRT1'in büyük ilgiyle takip edilen yapımı Uyanış Büyük Selçuklu 33.bölüm fragmanında dizi severleri heyecanlandıran transfer müjdesi verildi. Seyircisinin uzun süre etkisinden çıkamadığı sahnelerde imzasını taşıyan Uyanış Büyük Selçuklu'ya Abdül Süsler'in kadroya dahil edildiği görüldü. Sürprizlerle dolu Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Abdül Süsler'in Kıpçak Beyi rolünü oynayacağı öğrenildi.

GİRİŞ 19.05.2021 12:24 GÜNCELLEME 19.05.2021 12:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine tutkunlarının keyfini yerine getiren transfer gelişmesi paylaşıldı. Uyanış Büyük Selçuklu 33.bölüm fragmanında, Kuruluş Osman projesinde Kalanoz karakteriyle geniş bir kesim tarafından tanınırlık kazanan Abdül Süsler'in kadroya eklenmesi hayranlarının yüzünü güldürdü. Kuruluş Osman'la beraber mesleki kariyerinde kayda değer bir başarı yakalayan Abdül Süsler, Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında üstleneceği Kıpçak Beyi karakteriyle bambaşka bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Kuruluş Osman'da oyunculuk anlamında edindiği tecrübenin haricinde 2018 tarihinde gösterime giren Hürkuş: Kanat isimli beyaz perde projesinde Sir Thomas karakterini oynamıştır.

ATV'nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan ayrılana! Bir isim daha gidecek...

 

TRT1'in popüler projesi Teşkilat'tan üzücü haber! Ara vereceği o tarih hayranlarını şaşırttı...

Uyanış Büyük Selçuklu 33.Bölüm Fragmanında Bomba Transfer!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da art arda veda! TRT1'de umulmadık karar: İki isim yolun sonuna geldi...


Uyanış Büyük Selçuklu 33.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 33.bölümüyle 24 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Barbaroslar'dan sevinci katlayarak artıracak haber! Diriliş Ertuğrul'dan sonra müjdeli gelişme

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tacülmülk, Terken ve Sabbah’ın ayrı ayrı fakat bir amaca yönelik istekleri doğrultusunda; Şelemzar’ı kuşatmak için harekete geçen askerleri zehirlemeyi başarmıştı. Sencer ve Tapar, Şelemzar önlerine geldiklerinde orduda zehirlenen askerler savaşamayacak duruma gelmişti. Fakat yine de Sencer kahramanca bir duruş sergilemiş, Tapar ve yanlarındaki bir avuç adamla Şelemzar’a girmeyi başarmıştı.

Öte yandan Melikşah, Sencer ve Tapar’ın bir avuç adamla Şelemzar içlerinde kahramanca bir mücadele verdiğini öğrenmişti. Melikşah, Sencer ve Tapar’ı içlerine düştükleri müşkül durumdan kurtaracak mıdır? Yoksa Sencer ve Tapar girdikleri savaşı kendi maharetleriyle mi kazanacaktır?

Sencer, Şelemzar’ı Sabbah ve Tekiş’in elinden kurtarmanın yanında Faysal’ı da yakalayıp Aydoğdu’nun, Ayaz’ın ve İlteber’in intikamını almayı başarabilecek midir? Tekiş’i yakalayıp hanedan içindeki kargaşaya son verebilecek midir? Selçuklu’nun en maharetli düşmanı olan Sabbah, acı akıbetine Şelemzar’da mı varacaktır?

Tüm bunların yanı sıra Terken, askerlerinin zehirlenmesine rağmen Sencer’in Şelemzar kuşatmasına devam ettiğini ve gözden düşürmeye çalıştığı melikin pes etmeye yanaşmadığını öğrenecektir. Bu öğrendikleri neticesinde yaşadığı şokla doğumu erkenden başlayacak ve oğlu Mahmud’u doğuracaktır.

Veliaht olma ihtimalini düşünerek yıllardır istediği erkek evladı doğurması Terken’e nasıl bir avantaj sağlayacaktır? Son olarak; Mahmud’un doğmasıyla yeni bir sürece giren Selçuklu Devleti’ni ne gibi tehlikeler beklemektedir?

YORUMLAR 1
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    haber e gel yahu. bu kim babba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'