Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf! Yoğun bakımdan çıktı diziye geri dönüyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini oynayan başarılı oyuncu Burak Sergen'den ilk fotoğraf geldi. Bir ay önce koronavirüse yakalanan ve solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda tedavi gören Burak Sergen, normal odaya alındı.

Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf! Yoğun bakımdan çıktı diziye geri dönüyor
Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf! Yoğun bakımdan çıktı diziye geri dönüyor
GİRİŞ 19.05.2021 10:42 GÜNCELLEME 19.05.2021 11:02

Koronavirüse yakalanan oyuncu Burak Sergen, bir ay önce evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan ve günler sonra normal odaya alınan Burak Sergen'in, 37 gün sonra hastanede çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu sağlık durumu ve Sadakatsiz dizisine dönmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Solunum Sıkıntısı Çekiyor

Sağlık durumu hakkında da konuşan Sergen, "Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey" dedi.

Oyuncu, nişanlısı Nihan Ünsal'ın kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını da sözlerine ekledi: "Nihan'ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum."

Nihan Ünsal ise "Durumu iyi ama COVID'in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor" dedi.

Ekranlara Geri Dönecek Mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini oynayan başarılı oyuncu Burak Sergen sağlık durumun bu şekilde ilerlemesiyle birlikte yeni sezonda diziye geri dönecek.

‘Sadakatsiz’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Burak Sergen, dizinin yeni bölümüne video ile bağlanarak izleyiciyle buluşacak. Dizide canlandırdığı Haluk karakteri kalp krizi geçiren ünlü oyuncu senaryo gereği ailesiyle görüntülü konuşma yapacak.

KAYNAK: HURRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak