Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.bölüm fragmanı: Elini korkak alıştırmıyor! Büyük riske girdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da amansız savaşın düğmesine basılması sonucunda Kimsesiz Doğan, hayat mücadelesine yenik düştü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da milyonların gönlünde taht kuran Ali Sürmeli umulmadık ayrılığıyla destekçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da senaryo gereği öldürülerek ekibe veda eden Ali Sürmeli'nin paylaştığı veda mesajı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

GİRİŞ 15.06.2021 10:44 GÜNCELLEME 15.06.2021 10:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Doğan'ın tongaya düşürülerek rehin tutulması ve beraberinde intikam uğrunda katledilmesi tekrardan kaos ortamını doğurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yorucu ve zorlu geçen bir sezonun sonuna doğru gelinirken olay örgüsü icabı Doğan karakterinin hikayesinin bitirilmesi izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Gözünü kan bürüyen Savaş'ın, olayların fitilini ateşleyerek Kimsesiz Doğan'ın canına kıyması şiddetli deprem etkisi meydana getirdi. 

Masumlar Apartmanı'nda yürekleri paramparça eden gelişme! İnci, son yolculuğuna uğurlanıyor...Masumlar Apartmanı'nda yürekleri paramparça eden gelişme! İnci, son yolculuğuna uğurlanıyor...

Ali Sürmeli, geçtiğimiz sene pandemi koşullarından ötürü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a ara vermek mecburiyetinde kalan ve ilerleyen süreçte de geçirmiş olduğu beyin kanamasından kaynaklı olarak hastanede tedavi altında tutulmuştu. Ocak ayı itibariyle de setlere yeniden dönüş yapan Ali Sürmeli'nin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finaline sayılı günler kala ayrılması büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar hayatını kaybediyor mu: Çağlar Ertuğrul haneden eksilecek mi?Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar hayatını kaybediyor mu: Çağlar Ertuğrul haneden eksilecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Bomba Ayrılık! Veda Kararı Şoke Etti...

Kuruluş Osman 62.bölüm 2.fragmanı Bayram havası estiren gelişme! Osman'ın yüzünü güldüren haberKuruluş Osman 62.bölüm 2.fragmanı Bayram havası estiren gelişme! Osman'ın yüzünü güldüren haber

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.bölümüyle Eylül ayı içerisinde izleyici kitlesini ağırlaması bekleniyor.

YORUMLAR 12
  • akocak 2 yıl önce Şikayet Et
    Evime yatılı gelen misafir sayesinde bir bölümünü izledim. Bir insan kendine eziyet etmek isterse ancak bu ve bunun gibi dizileri izlesin. Hayatımda gördüğüm en saçma ve en lüzumsuz dizilerden birisi. Tıpkı Adanalı dizisi gibi.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    sorun burda basliyor dizi kim ile baslar ile biter olmaz yoksa zaten konu olmaz o gider yeni gelir panik yapmaya gerek yok bir yuze takili kalmayin sonuc da dizi gercek degil
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yayından kaldırsinlar topluma gençlere kötü örnek bir dizi RTÜK uyuma
    Cevapla
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne seyrediyorsun survıvor mu
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğan giderken kimsesizler neredeydi ?kale gibi yere üç kişi baskın verdi çok komik
    Cevapla
  • gürsoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç adam kalmadı dizinin 3 numaralı adamını elediler
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık nedenlerinden dolayı çıkmak zorunda kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...