Ulusal ve Yerel televizyon çalışanlarına Sürekli Basın Kartı müjdesi

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yerel ve ulusal kanallarda görev yapan basın mensuplarına Sürekli Basın Kartı alabilmelerine olanak tanıyan düzenlemenin yapıldığını yönetmeliği açıklayarak müjdeli haberi verdi.

Ulusal ve Yerel televizyon çalışanlarına Sürekli Basın Kartı müjdesi
Ulusal ve Yerel televizyon çalışanlarına Sürekli Basın Kartı müjdesi
GİRİŞ 09.06.2021 20:06 GÜNCELLEME 09.06.2021 20:06

Anadolu yayıncılar Derneği, televizyon kanallarında görev yapan ve şartları taşıyan basın mensuplarının sürekli basın kartı almalarına olanak tanıyan düzenlemeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına müracaatta bulunmuştu. Yapılan yeni yönetmelik düzenlemesi ile Televizyon kanallarının da geçmiş yıllara ilişkin görevde hizmet süreleri değerlendirmeye alınarak yeni yönetmelikle  “Sürekli Basın Kartı” verilmesine olanak tanınmış olacak.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır Yerel medya ve ulusal medyada görev yapan televizyon kanallarında hizmet veren meslektaşlarımızın haklı talepleri İletişim Başkanlığımız tarafından giderilmiş oldu. Geçmiş yıllara ilişkin ispatlı hizmet sürelerini beyan eden,  kriterleri taşıyan meslektaşlarımız, artık Sürekli Basın Kartı başvurusu yapabileceklerdir.
Bu konuda bizlerin müracaatını ve taleplerimizi dikkate alan ve yönetmelikte değişiklik yaparak, bizleri sevindiren İletişim Başkanlığımıza ve Sayın Fahrettin Altun’a teşekkürlerimizi iletiriz. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun”. dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'