MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? TV 8 MasterChef Türkiye jürisi değişiyor mu?

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yayın döneminin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye ekranlara bomba gibi dönüyor. Peki sevilen program ne zaman başlayacak? MasterChef Türkiye jüri üyeleri değişecek mi? İşte yeni sezon için yayınlanan ilk tanıtım filmi

MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? TV 8 MasterChef Türkiye jürisi değişiyor mu?
MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? TV 8 MasterChef Türkiye jürisi değişiyor mu?
GİRİŞ 10.06.2021 14:01 GÜNCELLEME 10.06.2021 14:01

MasterChef Türkiye tanıtım filmi yayınlandı. Survivor'da finale adım adım yaklaşılırken Acun Ilıcalı'nın sevilen projesi MasterChef Türkiye, yeni sezonuyla ekranlara gelecek.

MasterChef Türkiye Jüri Üyeleri değişecek mi?

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri değişeceği iddia edilmişti. Yeni tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte gerçek ortaya çıktı. Yarışmanın jürileri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'yla yola devam edilecek.

MasterChef Türkiye ne zaman başlayacak?

Yarışmanın yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. MasterChef Türkiye geçen sezon ağustos ayında başlamıştı. Yine aynı tarihte başlaması bekleniyor.

2020 MasterChef şampiyonu kim oldu?

2020 MasterChef Türkiye yarışması geçtiğimiz sezon nefes kesmişti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye finalinde Serhat ve Barbaros 3 oyun oynandı. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyeleri yarışmacılara verdiği puanları açıkladı. Survivor 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı oldu ve büyük ödülün sahibi oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak