Kırmızı Oda yeni transferiyle çıtayı zirveye çıkardı! Bu sefer Masumlar Apartmanı'ndan geliyor

Çarpıcı transfer hamleleriyle ilgi odağına yerleşen Kırmızı Oda'da, Masumlar Apartmanı dizisinin başrolündeki isim konuk olarak ağırlanacak. Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben karakteriyle izleyenlerin öve öve bitiremediği oyuncular arasına giren Merve Dizdar, Kırmızı Oda'da boy gösterecek. Başarılı oyuncu Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında yer alması hayranlarının coşkusunu ikiye katladı.

GİRİŞ 18.06.2021 11:01 GÜNCELLEME 18.06.2021 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda dizisi etkileyici yaşam öyküleriyle olduğu kadar kadroda adı geçen isimlerle de izleyenlerin ilgisini canlı tutmayı başarıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda yayın hayatını sonlandıran Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldız ismi Demet Özdemir, Kırmızı Oda dizisinin konuk oyuncusu olarak kameralar karşısına geçmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200.bölüm fragmanı var mı? Ayağa dikilecek mecal bıraktırmadılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200.bölüm fragmanı var mı? Ayağa dikilecek mecal bıraktırmadılar!

Doğduğun Ev Kaderindir ile Kırmızı Oda dizisi arasında oyuncu geçişi durumunun yaşanması izleyenlerin memnuniyetini yüksek tutmuş ve sosyal medya platformu üzerinden de olumlu geri dönüşler almıştı.

Kuruluş Osman & Diriliş Ertuğrul yapımcısından efsane proje! Başrol için çok konuşulacak isim..Kuruluş Osman & Diriliş Ertuğrul yapımcısından efsane proje! Başrol için çok konuşulacak isim..

Kırmızı Oda yapımını büyük bir beğeniyle takip edenler, seyircilere duygu yoğunluğu yaşatan Masumlar Apartmanı dizisinden de oyuncu geçişinin yapılması adına özel talepte bulunmuştu. Kırmızı Oda dizisinden tutkunlarının tam da istediğini karşılayacak bir hamle gelerek Gülben karakterinin davet edilmesi medya gündemini salladı.

Masumlar Apartmanı'ında üstlendiği Gülben karakteriyle izleyici kitlesinin yere göğe sığdıramadığı isim Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisinin sezon finali bölümüne katılarak seyircisini şaşırtmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • abbaskamil 2 yıl önce Şikayet Et
    iyide 2 dizide aynı yazarın kitabından uyarlanmış normal yani o kadar niye abarttınız
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    2 dizide oynayıp kendini halkbilimci zanneden sapık zihniyetli insan mola
    Cevapla
  • Queen 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon ya ne sapığı dayı saçma sapan
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon dayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı