Acun Ilıcalı'dan kimsenin ummadığı Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'nın beğenilen ismiydi...

Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalındaki dizisi Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya'nın macerası sonlandırıldı. Erkan Petekkaya'nın, medya gündemine oturan Kerimcan Durmaz çıkışından sonra Acun Ilıcalı'dan flaş hamle geldi. Sadi karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda'dan ayrılması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Acun Ilıcalı'dan kimsenin ummadığı Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'nın beğenilen ismiydi...
Acun Ilıcalı'dan kimsenin ummadığı Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'nın beğenilen ismiydi...
GİRİŞ 28.06.2021 09:56 GÜNCELLEME 28.06.2021 09:56
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda'da üstlendiği Sadi karakteriyle izleyenleri etkisi altına alan Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'ın ödüle layık görülmesine şiddetle karşı çıkmıştı. TV8'de yayına giren müzik ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi Erkan Petekkaya'yı küplere bindirerek Acun Ilıcalı'ya çok ağır tepki göstermişti. 

Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı Ayrılıklar bitmiyor! Bir isim daha yolun sonuna geldiBir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı Ayrılıklar bitmiyor! Bir isim daha yolun sonuna geldi

Acun Ilıcalı'nın kanalında yer almaktan ötürü utanç duyduğunun özellikle altına çizen Erkan Petekkaya hakkında çok konuşulacak bir karar çıktı. Sitem dolu sözlere yer verdiği gönderisini çok kısa bir süre sonra kaldırarak tüm dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda'daki rolüne resmen son verildi.

Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosunda artık yer almayacağının açıklamasını gerçekleştirerek hayranlarını üzen Erkan Petekkaya, ''Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim'' çıkışıyla suskunluğunu bozdu.

Cam Tavanlar 3.bölüm fragmanı: Kıvılcımlar etrafa saçılıyor! Bu yoldan geri dönüş asla yok...Cam Tavanlar 3.bölüm fragmanı: Kıvılcımlar etrafa saçılıyor! Bu yoldan geri dönüş asla yok...

ERKAN PETEKKAYA: ‘’O OLMAK İSTEDİĞİNİZ ADAM GİBİ ADAM!’’

Kırmızı Oda'nın paylaşılan yeni bölüm fragmanında olmadığı görülen Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabı aracılığıyla veda ettiğini açıkladı. Set ekibi ile beraber çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Petekkaya, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" şeklinde ifadelere yer vermişti.

Kuruluş Osman 64.bölüm fragmanı Kan donduran plan! Doğmamış çocuğunu hedefe yerleştiriyorlar...Kuruluş Osman 64.bölüm fragmanı Kan donduran plan! Doğmamış çocuğunu hedefe yerleştiriyorlar...

YORUMLAR 120
  • doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek Acun Ilıcalıyı da kaybetmişiz yolun açık olsun Ilıcalı bataklığın dibine kadar
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Tv8 exxen hepsi acunu zengin ettiniz adam parayı yurtdisina takım alıyor, aklı olan izlemez
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Az gurur haysiyeti olan TV 8i izlemez
    Cevapla
  • çinar 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri nerden geldiğini anlaşılan unutmuş erkan petekkaya çok önemli ve değerli sanatçıdır
    Cevapla
  • Azar 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek yok oluyor. ibretlikler örnek örnekler ibretlik oluyor ses getirense kovuluyor patronlarsa medeniyiz her kesin hayati kendine diyor biz medeniyet bu mu!!!!!
    Cevapla
  • Muarat 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...