MasterChef Türkiye'de daha önce görülmemiş olay! Tecrübeli şef ilke imza attı: İlginç hamle...

MasterChef Türkiye'de izleyenlerin şimdiye kadar tüm bildiklerini unutturacak bir uygulama yapıldı. TV8'in popüler yarışması MasterChef Türkiye'nin deneyimli şefi Mehmet Yalçınkaya, programa katılan yarışmacıyı zorlayıcı bir teste tabi tuttu. Mehmet Yalçınkaya'nın stüdyonun ışıklarını kapattırması görenleri şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 10.07.2021 09:46 GÜNCELLEME 10.07.2021 09:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de elinin lezzetine güvenen yetenekli isimler hünerlerini teker teker sergilerken, seyircilerin ilk defa görecekleri bir uygulama gerçekleştirildi. MasterChef Türkiye son bölümünde, Bozbey Muratcan Tuyan isimli yarışmacı iddiasını konuşturmak üzere şeflerin karşısına geçerken hiç beklemediği olay meydana geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'da olay olacak transfer! 4.sezona özel öyle bir isme teklif götürüldü kiBir Zamanlar Çukurova'da olay olacak transfer! 4.sezona özel öyle bir isme teklif götürüldü ki

MasterChef Türkiye'ye Düzce'den katılan ve 22 taşında olan Bozbey Muratcan Tuyan, 7 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan 10.bölümde, Levrek ve Rizoni Pilavı tarifiyle eleme turlarındaki yerini aldı. Hal ve hareketleriyle asla pes etmeyen bir yapıda olduğunu ve zorlu şartlar altında yarışmayı sevdiğini gösteren Bozbey Muratcan Tuyan, yemeğini hazırladığı esnada olanlar oldu.

Usta Şef, MasterChef Türkiye Stüdyosunun Işıklarını Kapattırdı!

MasterChef Türkiye'nin beğeniyle takip edilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, yarışmanın zorluk derecesini yükseltmek için Bozbey Muratcan Tuyan, yarışırken stüdyonun ışıklarını kapattırmasıyla resmen bir ilk gerçekleşti. Karanlık ortamda menüsünü hazırlamaya çalışan Bozbey Muratcan Tuyan, göz dolduran performansıyla şefleri etkilemeyi başardı ve üç evetle bir üst tura geçmeye hak kazandı.

TV8 MasterChef Türkiye'de sürpriz ''jüri değişikliği'' hamlesi! Gelen isim herkesi şaşırttı...TV8 MasterChef Türkiye'de sürpriz ''jüri değişikliği'' hamlesi! Gelen isim herkesi şaşırttı...

YORUMLAR 4
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yarışmamı olur,muhasebeci,hemşire,esnaf vb..aşçılıkla ve yemekle alakası olmayan adayları getirip daha sonra bunların çoğunu eliyolar.Yazık değil mi o insanları oraya getirip bir sürü masraf yaptırıyorsunuz.
    Cevapla
  • 123 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorla değil aga kendileri istiyor
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanıdık eş dost akraba ne varsa doldurdu acun tüm programları düzmece hepsi tanıdık
    Cevapla
  • cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Master Şhef ekipleri mükemmel. Hele Hele Mehmet şef tek başına üst düzey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?