Şarkıcı Demet Sağıroğlu'na tepki yağdı! Skandal çıkış!

Şarkıcı Demet Sağıroğlu yaptığı paylaşımda Türkiye'de bir dönem uygulanan başörtüsü yasağını savundu. Sağıroğlu'nun açıklamaları büyük tepkiye neden oldu.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu'na tepki yağdı! Skandal çıkış!
Şarkıcı Demet Sağıroğlu'na tepki yağdı! Skandal çıkış!
GİRİŞ 11.07.2021 22:08 GÜNCELLEME 11.07.2021 23:24
Bu Habere 322 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, bir dönem ülkemizde uygulanan başörtüsü yasağını skandal paylaşımla savundu.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e "Kadınlar geçmiş dönemde üniversiteye gidemiyordu, meslek sahibi olamıyordu" ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak paylaşım yaptı.

Demet Sağıroğlu

Demet Sağıroğlu, "Özlem hanım yüzümüze baka baka yalan söylüyor. 'Bize kadar kadın okuyamazdı' diyen bir kadına hemen ailemin eski kuşağından örnek vereyim. Halam T.C.'nin ilk avukatlarındandır. Teyzelerim ve annem de mühendis, avukat ve öğretmendir. Tüm kadınlarımız okumuş, okumaya devam etmektedir!" paylaşımında bulundu.



Paylaşıma yanıt veren bir kadın vatandaş, "Demet hanım Özlem hanımefendi sizin gibi başı açık olan hanımlardan bahsetmiyor. Bizim gibi başörtüsü kullanan hanımlardan bahsediyor. Bizlere okuma hakkı daha yeni verildi de!" ifadelerini kullandı.

'OKUMAK İSTEYEN ARABİSTAN'A GİDERDİ'

Demet Sağıroğlu, “Bizlere okuma hakkı daha yeni verildi” diyen vatandaşa “Okumak isteyen insan Arabistan’a da gidip okurdu. Çok da sponsorunuz olurdu. (…) Ama anladığım kadarıyla o günler, bugünki baş örtüsü adı altındaki Arap seviciliğinin önlemini almak için önlemdi” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 322
  • uii 2 yıl önce Şikayet Et
    sağır oğlu sagır... bunlara anladıkları dilden anlatmak lazım...
    Cevapla
  • soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Fransa ve diğerlerinin başörtüsü yasaklamaları bunları gaza getirmiş olmalı... Çanakkale Savaşını kazanan nenelerin başında da başörtüsü vardı. Bunlar neyin derdinde?
    Cevapla
  • gurbetchi 2 yıl önce Şikayet Et
    cok ilginc... islami arap seviciligi olarak görüyor.. yani namz kilarsan arap sevicisin.. basörtüsü takarsan arap sevicisin.. onun bu yaklasimi kendisinin aslinda bir islam düsman oldugunu göstermiyormu ??! sahi onun soyu nerdendi ?! arnavutmuydu neydi ??! nedir bu arnavutlardan cektigimiz ?! hakan sükür bir bu iki..
    Cevapla
  • EKİNOKS 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşıracaksın ama Kökü Erzurum lu
    Cevapla
  • arnavut 2 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutlardan ne çektiniz söylesene. İsmine gurbetçi yazmışsın nerenin gurbetçisisin yazsana.
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Başörtün okumakla ne alakası var, Sağıroğlu anlamamış her halde. Sağır galiba.....
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Demet hanım benim ailem dede Geberip giden rektör bozuntuları sebebiyle kendi vatanında(TC ) okuyamayıp Macaristandan denklik diploması alarak ilmini tamamlayan insanlar var.Sizinkilerde okumuş ne mutlu açık başlılara okumalarında sorun çıkarmıyorlardı.Başörtüsü sorunu çok uzun yıllar kendini sözde TC nin sahibi gören tiplerin yüzünden takıntı haline gelmişti.Bunların hepsi geride kalmasına rağmen sizin kaşıntınızın sebebini anlayamadık.Siz soyadınız gibi SAĞIR kalmayı deneyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?