Sosyal medyayı en etkin kullanan haber sitesi Haber7

Bu yıl 3.sü düzenlenen ve Mismed Sosyal Medya derneğinin geleneksel hale getirdiği Sosyal Medya Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Haber7.com sosyal medyayı en etkin kullanan haber sitesi ödülüne layık görüldü.

GİRİŞ 12.07.2021 10:08 GÜNCELLEME 12.07.2021 14:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mismed Sosyal Medya Ödülleri ve Medya Platformu Büyük Sosyal Medya Çalıştayı  dün Eyüp Sultan Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Bu yıl Sezai Karakoç adına düzenlenen Medya Platformu ve Mismed bünyesinde gerçekleştirilen programa sosyal medya ahlakına dikkat eden, siber zorbalıkla mücadele eden ve sosyal medyayı ahlakına uygun kullanan değerli katılımcılarla ödülleri takdim edildi.

SOSYAL MEDYAYI EN ETKİN KULLANAN HABER SİTESİ HABER7

Haber7.com sosyal medyayı en etkin kullanan haber sitesi ödülüne layık görüldü. Ödülü Haber 7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay aldı.

Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay
Günay yaptığı açıklamada "Bizi bu ödüle layık gören Medya Platformu'na Haber7.com ekibi adına teşekkürlerimi iletiyorum. Okuyucularımızı etkin ve doğru sosyal medya kullanımı için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 7
  • Serıf 2 yıl önce Şikayet Et
    En güzel guvenılır Haber sıtesı. Haber 7 Com.
    Cevapla
  • Tamer 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok uzun sûredir takip ettiğim ilk haber sitesi. Hep böyle kalın. Haklı bir ödül. Tebrik ederim.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu sosyalmedya'ya el atılmaz ise 10 seneye ortada ne ülke kalacak nede Müslüman Türk milleti. Resmen sosyal medya ile ülkemiz her koldan işgal ediliyor hala tehlikenin farkında değil halkımız, hiptonize edilmiş vaziyetteyiz. Youtube'a bir giriyorsun ilk sayfada Halk TV ve Sedat Peker videoları cirit atıyor, o tarz içerikler izlemediğim halde hemde. İnternet tarayıcımı temizleyip giriyorum yine aynı devlet ve İslam düşmanı videolar önerilenlerde karşıma çıkıyor. Devletimizin bu işe el atması lazım ama bizde vatandaşlar olarak yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup onları desteklemeliyiz. Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin.
    Cevapla
  • ilyas 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yıldır her zaman takıp ediyorum başarıların devamı bekleriz
    Cevapla
  • HASANAĞA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ödülü hak ediyorlar Başarılar diliyorum kuruma .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'