MasterChef Türkiye'de inanılmaz hata! Jüriye isyan ettiren görüntü: Öyle bir şey söyledi ki...

MasterChef Türkiye stüdyosunda jürilerden tam puan almak için emek sarf eden Merve İyi'nin yaptığı hata kendisine pahalıya mal oldu. MasterChef Türkiye'de Merve İyi'nin hazırladığı portakallı ve kumkuatlı somon yemeğini çiğ olduğundan şikayet eden Mehmet Yalçınkaya tepkisini açıkça ortaya koydu.

MasterChef Türkiye'de inanılmaz hata! Jüriye isyan ettiren görüntü: Öyle bir şey söyledi ki...
MasterChef Türkiye'de inanılmaz hata! Jüriye isyan ettiren görüntü: Öyle bir şey söyledi ki...
GİRİŞ 14.07.2021 10:10 GÜNCELLEME 14.07.2021 10:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin 12 Temmuz Pazartesi tarihinde yayına giren 14.bölümünde, Merve İyi isimli yarışmacı ''Portakallı ve Kumkuatlı Somon'' tarifiyle eleme turlarındaki yerini aldı. En büyük tutkusunun yemek yapmak olduğunu ve hayallerini gerçekleştirebilmek üzere MasterChef Türkiye'ye geldiğini dile getiren Merve İyi, stüdyoda talihsiz dakikalar yaşadı.

Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz projesi belli oldu! TV8 dizisinden sonra...Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz projesi belli oldu! TV8 dizisinden sonra...

32 yaşında olan ve MasterChef Türkiye yarışma programına eşiyle beraber İzmir'den katılan Merve İyi, balık pişirme konusundaki iddiasını konuşturmak isterken beklenmedik bir olayla karşılaştı. Yarışmanın da getirdiği heyecan ve stres faktöründen ötürü balığın pişme süresini ayarlayamayan Merve İyi'nin hayalleri suya düştü. 

Gönül Dağı'nı bekleyenleri mutlu edecek haber! Kurban Bayramı bölümüyle şenlik havası estirecekGönül Dağı'nı bekleyenleri mutlu edecek haber! Kurban Bayramı bölümüyle şenlik havası estirecek

Usta şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacının servis ettiği somonun çiğ olduğunu görünce ''Balık çiğ değil, hareket ediyor. Gerçekten çiğ değil, bildiğimiz hareket ediyor.'' şeklinde bir çıkışa imza atarak tepkisini belli etti. Balığın çok çabuk pişeceğini düşünerek büyük bir yanılgıya kapılan MasterChef Türkiye yarışmacı adayı Merve İyi, üç hayır kararıyla bir üst tura geçmeye hak kazanamadı.

Masumlar Apartmanı'ndan gittiği için çirkin sözler işitmişti! Veda kararının sebebi belli olduMasumlar Apartmanı'ndan gittiği için çirkin sözler işitmişti! Veda kararının sebebi belli oldu

YORUMLAR 6
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Yes şef diyenlere resmen uyuz oluyorum bence mehmet şef 10 numara 5 yıldız bir şef.
    Cevapla
  • yorulmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    kaç yarışmacı türk mutfağından yemek yaptı, rizotto yarışmasına çevirdiler resmen, kendi kültürümüze sahip çıkalım, yoksa yes şef diyen kültürsüzler çoğalacak
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu 3 kişi ne anlarki yemek ten
    Cevapla
  • Ercay Yıldım 2 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle saçma saçma yorumlar yapmayın hepsi zaten boş dünyalık işler ister iyi şef ol ister olma önemli olan Allaha iyi birer kul olabilmek.
    Cevapla
  • Yağız gökay 2 yıl önce Şikayet Et
    sen neden anlıyorsun?sen o adamların bırak tırnağı tüyü olmazsın be....ulan bir kerede kıskanmayın be...takdir edin..o 2 şefin dünya dereceleri var onlarca,restaurantları var birden fazla,senin neyin var?
    Cevapla
  • bilo 2 yıl önce Şikayet Et
    sen anlıyormusun ibo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!