Mucize Doktor’un başarılı oyuncusunun rol alacağı dizi belli oldu! Ekranlara kilitlemeye hazırlıyor...

Yayınlandığı dönemde ilginç hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Mucize Doktor final yaparak hayranlarını üzmüştü. Dizide Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe'nin rol alacağı yapım belli oldu. Mucize Doktor'un yapımcısı olan MF Yapım'ın hazırlıklarını sürdürdüğü ve Ağustos ayında çekimlerine başlanacak yapımda Fırat Altunmeşe'de yer alacak...

Mucize Doktor’un başarılı oyuncusunun rol alacağı dizi belli oldu! Ekranlara kilitlemeye hazırlıyor...
Mucize Doktor’un başarılı oyuncusunun rol alacağı dizi belli oldu! Ekranlara kilitlemeye hazırlıyor...
GİRİŞ 22.07.2021 09:17 GÜNCELLEME 22.07.2021 09:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Toprak Karaoğlu ile Seda Çalışır'ın yazdığı Ayrılık dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. The Split dizisinden uyarlanan yapımda Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu ve Tülin Ece gibi tecrübeli isimler yer alacak. Eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanan dizinin kadrosuna son olarak Mucize Doktor'dan tanıdığımız Fırat Altunmeşe katıldı. Mucize Doktor dizisinde  Demir karakterine hayat veren isim başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İşte Ağustos ayında çekimlerine başlanacak Ayrılık dizisinin oyuncu kadrosu ve hikayesi...

Fırat Altunmeşe "Ayrılık" Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Vicdan, Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Cesur ve Güzel, Aslan Ailem ve son olarak Mucize Doktor ile ekranlara çıkan Fırat Altunmeşe, Fox TV ekranlarından yayınlanacak Ayrılık dizisinin kadrosuna dahil oldu. Üç kız kardeşin hikayesinin anlatılacağı dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak.

Yurt dışında yayınlanan The Split dizisinden uyarlanacak Ayrılık dizinde kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın hikayesi konu edinilecek. Henüz tam olarak oyuncu kadrosu belli olmasa da  dizide erkek başrol oyuncusu Yiğit Kirazcı, kadın başrol oyuncusu ise Gökçe Bahadır olacak. Bu isimlerin yanı sıra Sumru Yuvacık, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi isimler Ayrılık dizinde rol alacak.

Fırat Altunmeşe Kimdir?

Fırat Altunmeşe 16 Mart 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı İzzet Altunmeşe'nin oğlu olan Fırat Altunmeşe,  İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde başladığı üniversite eğitimini yarıda bıraktı.

Müziğe olan ilgisiyle bilinen Altunmeşe,  İstanbul'da Craft oyunculuk atölyesinde oyunculuk dersleri aldı. Sırasıyla Vicdan, Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Cesur ve Güzel, Aslan Ailem, Mucize Doktor dizisinde rol alan isim son olarak yapımcılığını MF yapımın üstlendiği dizide rol almaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 1
  • Turna sezer 2 yıl önce Şikayet Et
    Şuanda şoktayım dizi bitti diye çok üzüldüm ama tekrardan başlıyo yuppiiiii
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Alçakça anlaşmayı duyurdu!