Gönül Dağı'nın '2.sezonu hemen gelsin!' diyenlere mutluluk verici haber! Herkes bunu konuşuyor

Birinci sezonuyla TRT1 ekranlarında fırtınalar estiren Gönül Dağı'nın vazgeçilmez ismi Berk Atan'dan sevindirici haber geldi. Gönül Dağı'nın iple çekilen 2.sezona yönelik bilgilendirmede bulunan Berk Atan, çekimlere başlayacakları tarihi resmen duyurdu.

Gönül Dağı'nın '2.sezonu hemen gelsin!' diyenlere mutluluk verici haber! Herkes bunu konuşuyor
Gönül Dağı'nın '2.sezonu hemen gelsin!' diyenlere mutluluk verici haber! Herkes bunu konuşuyor
GİRİŞ 09.08.2021 09:19 GÜNCELLEME 09.08.2021 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında çok kısa bir zaman dilimi içerisinde reytinglerde tutunan ve her grupta başarıyı göğüsleyen Gönül Dağı'nın yıldızından müjdeli haber geldi. Ekran başındaki izleyenler tarafından Cumartesi günlerinin olmazsa olmaz dizisi olarak görülen Gönül Dağı'nın başrolü Berk Atan çok önemli bir açıklamada bulundu.

Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!

Bilindiği üzere 22 Temmuz Salı tarihinde TRT1 kanalında yayına giren ''Kurban Bayramı Özel'' bölümündeki keyifli ve eğlenceli sahneleriyle Gönül Dağı bir kez daha kalpleri kazanmıştı. 2.sezonun ne zaman ve hangi tarihte başlayacağı konusu dizi tutkunlarının kafasında soru işareti bırakırken sevilen isim Berk Atan, Gönül Dağı dizisiyle ilgili büyük bombayı patlattı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan isimden sürpriz proje! Bakın hangi diziyle ekrana dönüyorBir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan isimden sürpriz proje! Bakın hangi diziyle ekrana dönüyor

Üstlendiği Taner karakteriyle milyonların beğenisini toplayan Berk Atan, Gönül Dağı'nın çekimlere başlayacakları tarihi açıklaması hayranlarını heyecanlandırdı. Çeşme Alaçatı’da tatilde olan oyuncu, sevilen dizinin ikinci sezonu hakkında şu bilgileri verdi; “Dizi devam ediyor, Güzel bir sezon geçirdik. Çok yorulduk, çok da güzel bir sezon geçirdik. Allah’a şükür izlendik de, sevildik de. Sezon finali yaptık. Şimdi Ağustos’un ikinci haftası büyük ihtimal sete çıkacağız. Bu arada da tatilde beraber bol bol tatili değerlendirmeye çalışacağız.”

Kardeşlerim'de veda zilleri çalmaya başladı! Sevilen isim ayrılığıyla ortalığı yıkıp geçtiKardeşlerim'de veda zilleri çalmaya başladı! Sevilen isim ayrılığıyla ortalığı yıkıp geçti

YORUMLAR 3
  • Türkiyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelse ne olur gelmese ne olur çokmu önemli boş zamanım tabikide var gece gündüz çalışmıyorumya ama dizileri izlemeye harcanılıcak zamana acırım o kadar değerliki saniyesi dakikası hadi gel koskoca iki saati yapmacık dizilere ayır heba et o iki saatte o kadar çok şey yapılabilirki yeterki zamanın kıymetini bil değerini bil şimdiiiii siz istediğiniz kadar oynatın oynayın yapmacık başrol oyuncuları sizin ciğerinizi bilirim ciğerinizi.....
    Cevapla
  • King 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne içtin sen bro. Birileri sana zorla dizi izletmeye mi zorladı? Hadi sütünü iç yat sen geç oldu
    Cevapla
  • Tuba 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü kadar kalbî güzel insan ailece seviyoruz seni başarılarının devamını dileriz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor