Kanal 7 Medya Grubu'ndan 5 bin adet fidan bağışı

Kanal 7 Medya Grubu, yok olan ormanların yeniden yeşermesi ve geleceğe nefes olabilmesi için Bakanlığın ‘Geleceğe Nefes’ çalışması kapsamında yanan ormanların yeniden yeşertilmesi için başlattığı kampanyaya 5000 fidan bağışında bulundu.

Kanal 7 Medya Grubu'ndan 5 bin adet fidan bağışı
Kanal 7 Medya Grubu'ndan 5 bin adet fidan bağışı
GİRİŞ 30.07.2021 18:26 GÜNCELLEME 30.07.2021 18:27
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ülkemizin birçok yerinde meydana gelen orman yangınları tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yangınlarda yitip giden her canın acısını tüm Türkiye gibi biz de yüreğimizin en derininde hissediyoruz. Yanan her ağaç, yiten her can yüreğimizi dağlarken Kanal 7 Medya Grubu olarak 5000 fidan bağışıyla, ormanların yeniden yeşermesine bir katkı sağlamak istedik.

Türkiye, son günlerde Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Aydın, Kilis, Muğla ve Antalya başta olmak üzere birçok yerde orman yangınları ile aralıksız mücadele ediyor. Gelen her yangın haberi bizleri derinden sarstı. Kanal 7 Medya Grubu, yok olan ormanların yeniden yeşermesi ve geleceğe nefes olabilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘Geleceğe Nefes’ çalışması kapsamında yanan ormanların yeniden yeşertilmesi için başlattığı kampanyaya 5000 fidan bağışında bulundu.

Kanal 7 Medya Grubu olarak bu acıya sessiz kalmayıp, orman yangınında hasar gören bölgelere 5 bin adet fidan bağışlayarak,  Tarım ve Orman Bakanlığı’na destek olup, gelecek nesillere ferah bir nefes bırakabilmek için elimizden geleni yapacağız

YORUMLAR 29
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    çam degil, evini Tarlasini, bahcesini Hayvanini kaybedenlere önce yardim edin. çam ın acelesi yok, bir yil sonra dikersiniz. önce Insanı yaşat.
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Fidan dikmek ve boş arazileri ağaçlandırmak denilince akla gelen tek ağaç meyvesiz çam ağaçları oluyor. Avrupa ve hatta Türkiye'nin ceviz kaynağı Bulgaristan'ın örnek çalışmasını görmüyoruz. Bulgar hükümeti boş arazilere çam yerine ceviz ağacı dikiyor. Bakım istemeyen ve her türlü taşlık arazide bile yetişen ceviz şu anda Bulgaristan'ın en önemli geçim kaynaklarından biri. İşi olmayan gidip dağdan ceviz toplayıp ofise satıyor. Avrupa da ceviz borsasının söz sahibi de Bulgaristan'dır. Bizim iklim ve topraklarımız ise sadece ceviz değil, badem vs. gibi satışı kolay ve getirisi yüksek birçok meyve ağacı için Bulgaristan'dan daha müsait'dir. Bunu neden değerlendirmiyoruz ?
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için çam dikmeyin. Milyonlarca ağaç türü var lütfen çam dikmeyin.
    Cevapla
  • ADİL 2 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir düşünce
    Cevapla
  • Nezir Çavuşoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatansızlara inat vatanımızı yaşatacağız Inşallah.
    Cevapla
  • kıyam 2 yıl önce Şikayet Et
    çam dikmeyin çınar ladin herangibir meyve ağacı dikin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...