Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş olay! Vedalar peş peşe geldi: Teker teker gidiyorlar

Uzun ömürlü dizi niteliği gösteren Arka Sokaklar ailesinden bir oyuncu isim daha eksildi. Toplamda 15 yıldır serüvenini sürdüren ve yeni sezonda da Kanal D'deki yerini alacak olan Arka Sokaklar'daki son ayrılık izleyiciyi hayrete düşürdü. Bahar Komiser karakteriyle farklı bir soluk getiren Merve Oflaz'ın vedası sosyal medyada çok konuşuldu.

Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş olay! Vedalar peş peşe geldi: Teker teker gidiyorlar
Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş olay! Vedalar peş peşe geldi: Teker teker gidiyorlar
GİRİŞ 03.08.2021 09:39 GÜNCELLEME 03.08.2021 09:39
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin vazgeçilmez yapımı Arka Sokaklar'da son dönemde yaşanan üst üste ayrılıklar geniş çapta yankı uyandırdı. Televizyon ekranlarında senelerdir varlık gösteren ve aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle adından söz ettiren Arka Sokaklar'da beklenmedik bir veda daha yaşandı.

MasterChef Türkiye'de umulmadık ayrılık! ''Özür dileyerek çekilmek zorunda kalıyorum''MasterChef Türkiye'de umulmadık ayrılık! ''Özür dileyerek çekilmek zorunda kalıyorum''

Yeni sezonda da heyecanın dur durak bilmediği gelişmeleriyle hayran kitlesini ağırlayacak olan Arka Sokaklar projesinde Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın ayrılığı ortalığı çalkalamıştı. Çarpıcı olayların vuku bulduğu sezon finalinin ardından kısa bir mola verip 16.sezonda bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar'dan şimdi de Merve Oflaz'ın ayrıldığı açıklandı.

Artık farklı çalışmalar yapmayı düşünen ve bu sebeple önümüzdeki sezon için anlaşmasını yenilemeyen Merve Oflaz’ın yeni teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Survivor Türkiye isimli yarışma programı sayesinde milyonların yakından tanıdığı bir isim haline gelen ve Arka Sokaklar’daki performansıyla göze çarpan Merve Oflaz’ın vedası izleyenleri hayrete düşürdü.

YORUMLAR 22
  • Arda Boztepe 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse gitmesin beni gönlümde
    Cevapla
  • Nisan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri bile sıkıldı bence çocuğum büyüdü yahu
    Cevapla
  • Nuro Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar gerçekten polis olsa bu kadar aksiyon yaşamazlar.
    Cevapla
  • Babuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevindim
    Cevapla
  • RAMAZAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hüsnü mesut engin ali kalsın geri kim giderse gitsin sıkıntı yok
    Cevapla
  • Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence riza gitsin kaç yaşında adam yaşlandı ve yaşlı biri olarak polise yakışmıyor ona iyice yaşlando gençlere kalsa daha iyi
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    hüsnü komiser gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor