MasterChef Türkiye'den ayrılışı gündemden uzun süre düşmemişti! Eski şeften göze çarpan itiraf

Televizyon ekranlarında birçok programda yemek yapan ve toplamda 300’e yakın bölüm çektikten sonra MasterChef Türkiye’de jüri koltuğuna oturan Hazer Amani çarpıcı itiraflar gerçekleştirdi. MasterChef Türkiye'de yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Hazar Amani, programda unutamadığı ''saygısızlık'' anısını anlattı.

MasterChef Türkiye'den ayrılışı gündemden uzun süre düşmemişti! Eski şeften göze çarpan itiraf
MasterChef Türkiye'den ayrılışı gündemden uzun süre düşmemişti! Eski şeften göze çarpan itiraf
GİRİŞ 18.08.2021 09:46 GÜNCELLEME 18.08.2021 09:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarına bir süreliğine ara veren, ancak yakın bir zamanda tekrardan dönmeyi düşünen MasterChef Türkiye eski jürisi Hazar Amani’ye unutamadığı anısı soruldu. Çığırından çıkma noktasına geldiği ve beraberinde bas bas bağırdığı durumların söz konusu olduğunu dile getiren Hazar Amani, MasterChef Türkiye programında yaşadığı olayı samimi bir dille anlattı.

Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!

Mutfakta saygısızlığı hiç sevmediğinin özellikle altını çizen MasterChef Türkiye eski jürisi Hazer Amani, programda birkaç kere saygısızlık gördüğünü itiraf etti. Normal şartlar altında asla bağıran çağıran bir insan olmadığını vurgulayan Amani, bir anda gözünün döndüğünü ve kendisinden hiç beklenmeyecek şekilde davrandığını ifade etti.

Kuruluş Osman'dan sonra ortalığı sallayacak 'tarihi dizi' sürprizi! TRT1'in müjdeleri bitmiyorKuruluş Osman'dan sonra ortalığı sallayacak 'tarihi dizi' sürprizi! TRT1'in müjdeleri bitmiyor

MasterChef Türkiye Eski Jürisi Hazer Amani: ''Saygısızlık Beni Benden Geçirmişti!''

MasterChef Türkiye'nin eski jürisi Hazer Amani bomba bir itirafta bulunarak, ''Biz orada zaten 3 tane gerçekten mesleğinde bir yerlere gelmiş, şeflik yapmış jüriyiz, üstüne bir tane de çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz ağabeyimizi orada ağırlıyoruz. Ve üçümüze yapılan saygısızlık zaten tolere edilemeyecek bir şey ama o varken yapılan saygısızlık beni benden geçirmişti.'' sözlerini kaydetti.

Kurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kahramanından ağızları açık bıraktıran değişim!Kurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kahramanından ağızları açık bıraktıran değişim!

YORUMLAR 19
  • Orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    valla biz koskoca tütk milleti de sizlerin saygısızlıklarına katlanmak zorunda bırakıldık... sizi çığrınızdan çıkartanları tebrik etmek geliyor içimden...
    Cevapla
  • CJ s ve j 2 yıl önce Şikayet Et
    Napim
    Cevapla
  • Nacrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yaşadıklarını yaşatıyorlar yarışmacılara
    Cevapla
  • Ylçn 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş adamların boş programı
    Cevapla
  • CANIM ÜLKEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kesin modacıları seyrediyorsun
    Cevapla
  • Şef 2 yıl önce Şikayet Et
    Şefler en çok israf edene kızıyor bunun nesi ters
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?