Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak? TV8'e geçen Zuhal Topal'ın yeni sezon format

Acun Ilıcalı ile anlaşmaya varılan 'Zuhal Topalla Sofrada' şimdi de TV8 ekranlarında 'Zuhal Topalla Yemekteyiz' ismi ile seyirci ile buluşacak. Gündüz kuşağının merakla beklenen programı ne zaman başlayacak ? Peki Zuhal Topalla Yemekteyiz'de nasıl bir format değişikliğine gidilecek? Detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak? TV8'e geçen Zuhal Topal'ın yeni sezon format
Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak? TV8'e geçen Zuhal Topal'ın yeni sezon format
GİRİŞ 13.09.2021 14:08 GÜNCELLEME 13.09.2021 14:08
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fox TV'den TV8'e transfer olan Zuhal Topal, yeni formattaki programı ile izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonun başlama tarihi izleyicilerin merak konusu oldu.  Zuhal Topal, 2021-2022 sezonunda hafta içi her gün ekrana gelecek. 

'Zuhal Topalla Sofrada' isimli program gündüz kuşağında yer alacak. Geçen sezon rakip tanımayan Zuhal Topal, gündüz kuşağı çerçevesinde bir başarıya imza attı. Bu başarı karşısında kayıtsız kalamayan Acun ile Zuhal Topal anlaşma masasına oturdu ve sonuç olarak Zuhal Topal TV8'e geçiş yaptı. 

Koronavirüs sürecinde dezenfekte edilmiş bir ev ortamında çekimlerine ara vermeyen sunucu, karantina günlerinde seyirciyi eğlendirdi. 

ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ'İN BAŞLAMA TARİHİ

Program 13 eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak. 

Sevilen programda format değişikliği olduğu konuşuluyor. Alınan bilgiye göre, program yine yemek üzerine olacak. Ancak formatta bir değişikliğe gidilecek. 

Zuhal Topal kimdir, aslen nerelidir? Zuhal Topal'ın eşi kim, hayatı ve biyografisi..Zuhal Topal kimdir, aslen nerelidir? Zuhal Topal'ın eşi kim, hayatı ve biyografisi..

YORUMLAR 19
  • Necl 2 yıl önce Şikayet Et
    Zuhal hanim bu sezon programinizi kusura bakmayin hic beğenmedim gelinlerle olanı cok seviyorduk mumkunse eskiye dönerseniz çok seviniriz saygilarimla
    Cevapla
  • Suzan Akkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Değişiklik olacaktır sanırım daha fazla heyecan verici olduğunu unutmamak gerekiyor
    Cevapla
  • Filiz Ertekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ha kanal, ha program!! Yok ki birbirlerinden farkları! TV8 de şimdiye kadar ciddi, eğitici bir programa rastladınız mı?!?!?! Haber kuşağı bile yok!!!
    Cevapla
  • Barbaros Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam kanalı satın aldığında eğlence ve yarışma programları olacak dedi eğitim alınacak yer televizyon değil kurslar ve okullardır
    Cevapla
  • Meral 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah para ah düşmanları kanka yapti
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!