Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda saat kaçta? Spor meraklıları bu sorunun cevabını arıyor. Tüm futbolseverler dünyanın en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi kura çekimini merakla bekliyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da bu sene grup aşamasından katılacağı turnuvadaki rakipleri de çekilecek olan kurayla belli olacak. İşte Beşiktaş'ı 3 torbadan bekleyen rakipler!

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor...
Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor...
GİRİŞ 26.08.2021 11:50 GÜNCELLEME 26.08.2021 11:52

Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşamak isteyen spor severler çekilecek olan kuranın saatini ve kanalını araştırıyor. Bu sene grup aşamasında ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş taraftarı başta olmak üzere tüm futbolseverler Kara Kartalın muhtemel rakiplerini de öğrenmek istiyor. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda saat kaçta? İşte Siyah Beyazlıların Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekiminde eşleşebileceği rakipler...

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bu sene ülkemizde gerçekleştirilecek. İstanbul'da yapılacak olan kura çekimi bu akşam 19.00'da başlayacak. Gerçekleşecek olan kura çekiminin  Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da grup aşamalarında yer alacağı kura çekimi merakla bekleniyor. 



Beşiktaş'ın Rakipleri Belli Oluyor!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasında eşleşebileceği rakipler bu gece çekilecek kura ile belli olacak. Peki, Siyah Beyazlıların grup aşamasındaki rakipleri belli oldu mu? İşte Kara Kartalın torba torba muhtemel rakipleri,

Şampiyonlar Ligi 1. Torba

Chelsea (İngiltere) Villarreal (İspanya) Atletico Madrid (İspanya) Manchester City (İngiltere) Bayern Münih (Almanya) Inter (İtalya) Lille (Fransa) Sporting Lizbon(Portekiz)

Şampiyonlar Ligi 2. Torba

Real Madrid (İspanya) Barcelona (İspanya) Juventus (İtalya) Manchester United (İngiltere) PSG (Fransa) Liverpool (İngiltere) Sevilla (İspanya) Borussia Dortmund (Almanya)



Şampiyonlar Ligi 3. Torba

Shakhtar (Ukrayna) Porto (Portekiz) Ajax (Hollanda) RB Leipzig (Almanya) Salzburg (Avusturya) Benfica (Portekiz) Atalanta (İtalya) Zenit (Rusya)

Şampiyonlar Ligi 4. Torba

Beşiktaş (Türkiye) Dinamo Kiev (Ukrayna) Sheriff Tiraspol (Moldova) Club Brugge (Belçika) Young Boys (İsviçre) Milan (İtalya) Malmö (İsveç) Wolfsburg (Almanya)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?