Vatandaş prim yaptırmadı, Kılıçdaroğlu'na FOX TV sahip çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çorum'da esnaf ziyareti sırasında korumaları tarafından "Orada bir aile var" diye yönlendirilerek yanına gittiği kadın tarafından terslenmesiyle ilgili FOX TV'de yer alan haber "CHP ancak bu kadar yapardı" dedirtti.

GİRİŞ 28.08.2021 00:21 GÜNCELLEME 28.08.2021 00:52
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Çorum'da STK'lar ve esnaf ziyareti sırasınnda  korumalarının "Orada bir aile var" uyarısı ile yönünü çevirip yanlarına gittiği ve "Nasılsınız iyi misiniz" diye sorduğu kadının "iyiyiz" dedikten sonra Kılıçdaroğlu'nun çocuk arabasındaki çocuğa yönelmesi üzerine " "Hayır hayır, sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü, yürü" şeklindeki sözleri ile karşılaştı. Kılıçdaroğlu bu tepkinin ardından arkasını dönüp oradan uzaklaştı.

FOX tv ise olayla ilgili yaptığı haberi "CHP lideri tüm samimiyeti ile hal hatır sormak için çocuklu bir ailenin yanına doğru gitti. Ama hiç beklemediği, nezaket saygı sınırlarını aşan, anlam verilemeyen tuhaf bir tepki ile karşılaştı. Yüzünde gülümsemesi ve gösterdiği olgunlukla yoluna devam etti"  anonsu ile duyurdu. 

FOX tv haberinde "Çorum'da esnaf ziyaretindeydi Kılıçdaroğlu, çarşıda bir dükkandan girip diğerinden çıkarken, vatandaşla konuşarak yol alırken bir uyarı sesi ile yönünü değiştirdi. "Sağ tarafta bir aile var efendim" Bu uyarı ile CHP lideri iki kadın ve çocukların olduğu yöne doğru gitti. Bunlardan biri Kılıçdaroğlu ile selamlaştı, "Nasılsınız" sorusuna gülümseyerek cevap verdi. Ancak diğer kadından o şaşırtan beklenmedik tepki geldi." ifadeleri ile birlikte olayın görüntülerini yayımladı.  

FOX TV haberinde Kılıçdaroğlu'nun tepkiye rağmen saygılı ve sakin tavrını koruduğunu "sadece o da değil korumaları da öyleydi, hiçbir karşı tepki verilmedi." şeklinde haberi sürdürdü.

  FOX tv, olayla ilgili sosyal medyada Kılıçdaroğlu lehine yorumlara özen gösterirken özellikle AK Parti seçmeni olduğunu iddia ettiği kişilerin sözlerine yer vermesi dikkat çekti.

Fox Tv’nın haberi bu şekilde sunması, sosyal medya kullanıcılarına “CHP hazırlasa bu kadar hazırlardı” dedirtti

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 184
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    kk'nın kankisi tesev vakfı yahudi soros'un fox yani tilki çakal kanalı sahibi de yahudi murdoch muydu neydi adları batsın, yani cehennemi zümera !..
    Cevapla
  • Tehlike 2 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv ABD nin tasmalı FİNOLARI dır
    Cevapla
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaki degerlerden yoksun bir kanalin yaptigi saygisizliktir. Bir anneyi düşünün evladini korumak en doğal hakkıdır. bu covid doneminde çocuğu kac kisi kucagina alacak, kaç kişi temas edecek, bir anneye yapilabilecek hakaretlerin hepsini chpkk'lilar sosyal medya uzerinden yaptilar, daha ne saygisindan bahsediyorsunuz..ÇORUMLU ANNEMIZ ELLERINDEN OPERIM..
    Cevapla
  • mehmet reyhanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun... her vatandaş gereken tepkiyi gösterse tüm siyasiler ne konuştuklarını bilirler.
    Cevapla
  • Mesaj 2 yıl önce Şikayet Et
    ben biraz algı kokusu aldım.mağdur kılıçdaroğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!