Kuruluş Osman dizisinde transfer yankıları bir daha duyuluyor! Tam üç oyuncu birden geliyor...

Ülkemizin haricinde dünyanın pek çok ülkesinde reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisine üç oyuncunun birden transfer edilmesi sosyal medyayı salladı. Yeni sezon için sıkı bir hazırlık yapan ve aksiyonun bitip tükenmediği sahneleriyle geri dönüş yapmaya hazırlanan Kuruluş Osman'a Serhat Kılıç, Rüzgar Aksoy ve Şeyma Korkmaz transfer edildi.

Kuruluş Osman dizisinde transfer yankıları bir daha duyuluyor! Tam üç oyuncu birden geliyor...
Kuruluş Osman dizisinde transfer yankıları bir daha duyuluyor! Tam üç oyuncu birden geliyor...
GİRİŞ 02.09.2021 09:42 GÜNCELLEME 02.09.2021 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında izleyici kitlesinin hayranlık içerisinde takip ettiği ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman'da üç oyuncunun birden katılması sosyal medyanın gündemine oturdu. İki sezon boyunca dev prodüksiyonu ve güçlü ekibiyle başarılı işlere imza atan ve nefes kesen sahneleriyle seyircisinden tam not alan Kuruluş Osman'da peş peşe gelen transferler herkesi heyecanlandırdı.

Kırmızı Oda dizisine dikkat çekici transfer! Usta isim uzun bir aranın ardından dönüyorKırmızı Oda dizisine dikkat çekici transfer! Usta isim uzun bir aranın ardından dönüyor

Önümüzdeki günlerde setlere dönüş yapmaya hazırlanan ve üçüncü sezonda da başarısını tam gaz sürdürmeyi amaçlayan Kuruluş Osman dizisine hangi sürpriz isimlerin dahil edileceği konusu nihayet netlik kazandı. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, televizyon ekranlarının en fazla izlenen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman ailesine Şeyma Korkmaz, Rüzgar Aksoy ve Serhat Kılıç'ın eklendiğinin bilgisine ulaşıldı.

Şeyma Korkmaz

Rüzgar Aksoy

Serhat Kılıç

YORUMLAR 1
  • 133444 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ural i alparslan dizisinde oynamasini yeglerim veya kurulus osmanda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum