Alparslan Büyük Selçuklu 2.sezon fragmanı: Tüyleri diken diken edecek sözler! Duyanlar mest oldu

Geçtiğimiz sezonda soluksuzca izlenen sahneleriyle fırtınalar estiren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 2.sezon fragmanındaki görüntüler milyonları etkisi altına bıraktırdı. Çağrı Bey'in oğlu Muhammed Alparslan karakteriyle düşmana nefes aldırmayacak olan Barış Arduç, oyunculuk kabiliyetiyle izleyenlerin beğenisini ve takdirini kazandı.

GİRİŞ 08.09.2021 13:00 GÜNCELLEME 08.09.2021 13:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dizi takipçilerinin bir an önce yayına girmesini beklediği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon fragmanını izleyenler hayranlık içerisinde kaldı. Gerek oyuncuların ve gerekse sette görev alan kişilerin titizlikle hazırlandığı ve yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ettiği Alparslan Büyük Selçuklu'nun 2.sezon fragmanı tüyleri diken diken etti.

Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''

Şimdiye kadar izleyenlerin alışık olmadığı bir yöntem uygulanarak hikayesinin geriye doğru gideceği ve Çağrı Bey'in oğlu Muhammed Alparslan karakterinin yaşantısının TRT1 ekranına aktarılacağı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi dönüş yapacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon fragmanında Barış Arduç'un oynadığı Alparslan karakterinin, ''Ben, Türk'ün Oğuz soyundan, Kınık boyundan... Adı görklü Peygamber'in ismiyle çağrılan, Selçuklu'nun keskin kılıcı, Anadolu'yu ilelebet Türk'e yurt yapan Çağrı Bey'in oğlu Muhammed Alparslan'' şeklindeki sözleri ekran başındaki seyircisini mest etti.

YORUMLAR 8
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de tüylerim diken diken oldu, göğsüm fırlar gibi oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum. Elinize sağlık.
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    BU TARİHİ Filmlerde tanınmamış özel seçim ilk kez ekrana çıkarında GEÇMİŞİ,NE TAKILI KALMAYALIM AKTÖRÜN.
    Cevapla
  • cengiz tunç. 2 yıl önce Şikayet Et
    ver mehteri.....
    Cevapla
  • manken 2 yıl önce Şikayet Et
    manken gösterme filimleri
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok Güzel ve kaliteli olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı