Zuhal Topal'ın programında büyük gerginlik: Rakip yarışmacıları tehdit etti...

TV8 ekranında yayınladığı ilk günden gerginliklerin yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yarışmacılardan biri önce başarılı sunucuya gergin anlar yaşattı. Ev sahibin mutfağına girmek isteyen yarışmacı mutfağa girmezse puan kırmakla tehdit etti. Mutfağa girdi yine puan kırdı. Bunu gören Zuhal Topal yarışmacıya tepki gösterdi. Gergin anlara ilişkin detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'ın programında büyük gerginlik: Rakip yarışmacıları tehdit etti...
Zuhal Topal'ın programında büyük gerginlik: Rakip yarışmacıları tehdit etti...
GİRİŞ 15.09.2021 14:37 GÜNCELLEME 15.09.2021 14:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

13 Eylül itibari ile TV8 ekranında seyirci ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı oldukça dikkat çekti. Zuhal Topal'ın, yeni sezonda yeni formatta sunduğu programında ilk günden gerginlikler yaşandı.

Yarışmacılar, haftanın ilk günü Özlem Hanım'ın evine konuk oldu. Özlem Hanım'ın menüsünde, mercimek çorbası, içli köfte, kuru biber dolması, başamelli mantarlı bostan patlıcan, patates püresi, enginar salatası ve şekerpare vardı. 

Ev sahibi Özlem Hanım, rakip yarışmacıların gelmesi ile birlikte sofraya çorba servisi etmek isteyince, Oğulcan Bey yemek servisinden önce mutfağı görmek istediğini söyledi. Bu istediğini geri çeviren Özlem Hanım'a büyük bir ısrarda bulunan Oğulcan Bey, mutfağı görmezse puan kıracağını ifade etti. Durum böyle olunca Özlem Hanım da mutfağa girmesine gönülsüzce izin verdi.

Mutfak kontrolüne giden Oğulcan Bey, her yeri inceledi, ardından düzen ve hijyene dair eleştiriler yaptı. Masaya geri döndükten sonra sunucu Topal yarışmacıya tepki göstererek "Mutfağına girdiğin için de puan kırmazsın herhalde" deyince, puan kıracağını söyledi. Zuhal Topal ise, "Sen zaten puan kırmaya meyilli oturmuşsun" ifadesi ile yanıt verdi. 

"HER İNSAN BİR TOZ BULUTU VE TOZ YIĞINI"

Zübeyde Hanım ise mutfağa bir insan girince yemeklerin mikroplanacağını ifade etti. Bu söz karşısında  "Aaa ne mikroplandı" diyerek şaşkınlığını belli eden Zuhal Topal'a açıklama yapan Zübeyde Hanım, her bir insanın bir toz yığını ve toz bulutu ile mutfağa girdiğini iddia etti. Başarılı sunucu ise "Her şey bir toz bulutuydu" şeklinde ima ile tepkisini gösterdi. 

YORUMLAR 2
  • Tahavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için izlemeyin, izlettirmeyin!!!...
    Cevapla
  • Sayin 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz ve milleti boş şeylerle uğraştıran yayın. Inanin toplum bu gibi magazin programların izlemesiyle boşa vakit harcıyor. Gelsinler de fakirlerin sofrası nasılmış görsünler. Rabbim bu ve bu gibi kişileri islah etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar