Alparslan Büyük Selçuklu'da akıllara gelmeyecek ayrılık! 2.sezon öncesi olay kararla veda etti

Uzun süredir yoğun tempo içerisinde hazırlık sürecinden geçen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezon başlamadan önce şoke eden bir ayrılık görüldü. Rol alacak isimlerin çeşitli eğitimlerden geçtiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerini başlatan Çağatay Tosun ayrılma kararı aldı. Alınan bilgiler doğrultusunda yerine gelecek isim ise Sedat İnci olarak açıklandı.

Alparslan Büyük Selçuklu'da akıllara gelmeyecek ayrılık! 2.sezon öncesi olay kararla veda etti
Alparslan Büyük Selçuklu'da akıllara gelmeyecek ayrılık! 2.sezon öncesi olay kararla veda etti
GİRİŞ 16.09.2021 14:14 GÜNCELLEME 16.09.2021 14:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yayın tarihine çok kısa bir zaman kala Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyicisini hayrete düşüren bir ayrılık yaşandı. Yönetmen değişikliği kararı son sürat devam eden dizinin çekimlerine iki gün ara verilmesine neden oldu. Alparslan Büyük Selçuklu projesinin setinde etkin faaliyetlerde bulunan Çağatay Tosun'un ayrılık kararı vermesi şaşkınlık etkisi meydana getirdi.

Çağatay Tosun'un çalışmalarını hassasiyetle yürüttüğü projeye beklenmedik kararla veda etmesiyle beraber yerine hangi ismin geleceği merak edilmeye başlandı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç başta olmak üzere kadroda yer alan tüm oyuncular zorlu ve yorucu geçecek bir döneme girerken, Alparslan Büyük Selçuklu'da Çağatay Tosun'un boşalan koltuğunu Sedat İnci'nin dolduracağı duyuruldu.

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Yönetmeni Sedat İnci Kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni yönetmeni olarak açıklanan Sedat İnci, 27 Temmuz 1984 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini Anadolu Üniversite İletişim Bilimleri Fakültesi'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Hay Sultan, Adı Mutluluk, Evli ve Öfkeli, Siyah İnci gibi dizi projelerinin yönetmenlik koltuğunda oturmuştur. Öte yandan Payitaht Abdülhamid, Küçük Ağa, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda yapımlarında yönetmen yardımcılığı görevini icra etmiştir.

YORUMLAR 3
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntılı kaprisli oyuncuları başrole koydular yönetmende dayanamadı. Tarihle alakası falan kalmadı dizinin, o ruhla oynayacak oyuncu yok çünkü. Başlamadan bitti bu dizi
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    insanın aklına gelen ilk fikir, diriliş ertuğrul da ertuğrul rolünü oynayan şahsın, fox tv. daha fazla para verip film akıllarınca sabotaja uğratmaktı. şimdi de durum büyük selçuklu da olmasın... ne dersiniz? sizce?
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi