Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.bölüm fragmanı: Ezber bozan gelişme! Ters köşeye yatıracak...

İlk bölümüyle iddialı bir çıkış yakalayan ve dizi severlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.bölüm fragmanı heyecan çıtasını yükseltti. Sürükleyici olaylarıyla seyircisinin ilgisini diri tutan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanında, hedeflerini hayata geçirmek isteyen kardeşleri zorlayıcı bir sınav bekliyor.

GİRİŞ 02.10.2021 12:25 GÜNCELLEME 02.10.2021 12:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yayına girdiği ilk bölümden itibaren izleyicisinin beğeniyle takip ettiği dizilerden biri olan ve heyecanın dur durak bilmediği gelişmeleriyle ortalığı sallayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.bölüm fragmanı paylaşıldı. Pietro'nun, ''Daha önce ölmüş birini öldürebilir misin?'' şeklindeki çıkışı gelecek hafta TRT1'de ekrana gelecek yeni bölüme damgasını vururken Oruç Reis'in Adalar deniziyle ilgili büyük planı dikkatleri çekti. Soluk soluğa takip edilen son bölümün hemen arkasından yayına giren yeni bölüm fragmanında, ''Hayreddin, bir mağarada... Doğruyu seçerse doğacak, yanlışa saparsa ölecek!'' sözleri hayranlarının merak seviyesini en uç noktaya çıkardı. Tüm bu gelişmelerin hem sağlam kadrosuyla hem de vurucu olay örgüsüyle izleyenleri her hafta ekran başına kilitleyen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi YouTube mecrasında bir kez daha trend videolar listesine girmeyi başardı.

MasterChef Türkiye'de hata yaptı ama alkış topladı! Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok şaşırttıMasterChef Türkiye'de hata yaptı ama alkış topladı! Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok şaşırttı

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

Senaryosunu İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuba Kaya'nın birlikte kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise  Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu ES Film yapımcılığında TRT1'de ekrana taşınan Barbaroslar 3.bölüm fragmanı başladı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Caner Topçu gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların bulunduğu Barbaroslar 3.bölümüyle 30 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında seyircisinin huzuruna geçecek.

YORUMLAR 4
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizide Müslüman denizci İlyas handa kızlarla kol kola bu kadar da beklemezdim e bu dizi diyenler; Kendi ailenizle ilgili bir dizi çekildiğini ve ailenizde olmayan şeyleri olmuş gibi ekranlara aktarıldığını düşünün... Kaldı ki bu bizim ŞANLI TARİHİMİZ... vesselam
    Cevapla
  • M.K 2 yıl önce Şikayet Et
    ya saz olmamış tarihi dizi olduğu için müzikleri döneme uygun olmalı.
    Cevapla
  • PAYITAHT 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika, Teşekkürler TRT, iyiki varsın, hep iyi ellerde ol inşaallah,
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar güzel dizi yapmış da korsanlar biraz flash tv oyunculuğu gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı