Kuruluş Osman fragmanı: Malhun'u şoka sokan bilgi! Duyunca kulaklarına inanamadı: Bala aslında...

Alışılagelmişin ötesinde bir sezon geçirileceğinin ipuçlarını veren Kuruluş Osman fragmanında su altı savaşı görüntüleri ortalığı yıkıp geçti. Kuruluş Osman 3.sezonda Bizanslıları hezimete uğratmak için varını yoğunu ortaya koyan Osman beyin suyun altındayken verdiği nefes kesen mücadele izleyenlerin takdirini kazandı.

GİRİŞ 05.10.2021 11:12 GÜNCELLEME 05.10.2021 12:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Üçüncü sezona özel on altı sürpriz oyuncuyu transfer ederek kadrosuna zenginlik katan Kuruluş Osman dizisini bekleyenlerin heyecanını tavan yaptıracak fragman paylaşıldı. Yayıncı kuruluş tarafından yayınlanır yayınlanmaz çok bir zaman içinde en fazla izlenen videolar arasına yerleşen ve YouTube'da trendlere girmeyi başaran Kuruluş Osman'da seyircilerin soluk soluğa izlediği görüntüler ortaya çıktı.

Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...

Şimdiye kadar izleyenlerin dizide karşılaşmadığı bir teknikten yararlanılarak su altında yapılan savaş sahnesi çekimi ekran başındaki izleyicisinin bütün dikkatini üzerine çekti.

Bizanslıların ilerleyişini durdurmak ve hain emellerini gerçekleştirmelerini önlemek için canla başla mücadele eden Osman beyin deniz altındaki görüntüleri izleyenler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon fragmanında Nikola, Osman bey'in hızlı bir şekilde  büyümesiyle beraber kendileri için tehlike çanlarının çalmaya başladığını gören Nikola'nın yaptığı birlik çağrısı göze çarptı. 

Bilecik Tekfur Rogatus Laskaris, Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve uç bölgesindeki Katalan savaşçılarının Kuruluş Osman’a dahil olmasıyla taşlar yerinden oynayacak.

Gönül Dağı'nda ortamın havasını değiştirecek transfer! İzleyenlerin beklemediği gelişme yaşanacakGönül Dağı'nda ortamın havasını değiştirecek transfer! İzleyenlerin beklemediği gelişme yaşanacak

YORUMLAR 7
  • fani 2 yıl önce Şikayet Et
    gecen sezonu yaridak biraktik..yarim sezonda ertugrulun hatrina izledik..bir turlu o manevi havayi yakalayamadi dizi..izleyene iyi seyirler.
    Cevapla
  • Adym Keýmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman 3 sezon hangi vakit yayinlayacak?
    Cevapla
  • velhasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladılar. Assasing Creed moduna döndü yakında duvardan duvara çatılara çıkmaya başlarlar. :)))
    Cevapla
  • trh 2 yıl önce Şikayet Et
    duvardan duvara çatılardan çatılara çıkılarak yapılan dövüş sanatları altay kültürüne aittir. Bütün o uzak doğu dövüş sanatlarının kökeni altay dağlarıdır. Altay dağlarından anadoluya yeni göçmüş bir milletin alpleri de duvardan duvara çatılara uçarak dövüşür. Gayet normal. Milletimizin köklerine kök kültürüne yabancı kalmamak lazım. Bize asya kültürü avrupa kültüründen daha yakın.
    Cevapla
  • Vatanİslam 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz gavur dizilerindeki saçmalıkları yere göğe sığdıramıyorsunuz belki, bırakında bizimkilerde biraz fantastik sahneler çeksin yıllarca cüneyt abimizin tramplenden zıplayarak 10 kişinin arasından zıplamasını izlemiş bir toplumuz.
    Cevapla
  • TurQuaZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Oba Türklerinin at üstünde yaptıkları ya da yapabildikleri manevraları görebilseydin böyle konuşmaz, az bile çekmişler derdin. Çok hafife alıyorsunuz. Tamam bir süpermen değillerdi tabi ki ama günümüz savaşçılarından çok daha maharetlilerdi. O kadar da ezik olmayalım.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    tatava yapma...izlemezsin olur biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi