Tarih ve doğanın iç içe olduğu Didim’den renkli kareler

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Gündüz Gece bu hafta Ege’nin gözde tatil merkezlerinden biri olan Didim’den evlere konuk olacak.

Tarih ve doğanın iç içe olduğu Didim’den renkli kareler
Tarih ve doğanın iç içe olduğu Didim’den renkli kareler
GİRİŞ 30.09.2021 14:12 GÜNCELLEME 01.10.2021 12:53

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibinin bu haftaki durağı her yıl yüzlerce turisti ağırlayan Aydın Didim’den keyifli karelerle ekrandaki yerini alacak. Gündüz Gece ekibi Didim’de ilk olarak farklı lezzetlerin yer aldığı bir sofraya konuk oldu. Burada soğan reçelini gören Kürşat, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı M.Ö. 8. yüzyıldan bugüne kadar gelen Apollon Tapınağı oldu. Didyma Antik Kenti içerisinde yer alan tapınağı gezen Kürşat, bölge rehberinden tapınağın geçmişteki önemine dair bilgi aldı.

Gündüz Gece ekibi son olarak Didim’de bir at çiftliğine gitti. Birbirinden muhteşem atların gösterilerini izleyen Kürşat, dayanamayıp at ile bir gezintiye çıktı. Didim’in benzersiz bölgelerini at üstünde keşfeden Kürşat, izleyicileri için renkli görüntüler topladı.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

 

 

 

 

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE

Yayın Tarihi         : 02 Ekim 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!