Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık Bolu’da sağlıklı yaşamın izini sürecek

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak, ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta yemyeşil doğasıyla Bolu’dan izleyici karşısına çıkacak.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık Bolu’da sağlıklı yaşamın izini sürecek
Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık Bolu’da sağlıklı yaşamın izini sürecek
GİRİŞ 01.10.2021 13:32 GÜNCELLEME 01.10.2021 13:32

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta zengin bitki örtüsüyle Bolu’dan şifa dolu görüntüleri ekrana taşıyacak.  Feridun Kunak ilk olarak yürüyemeyen bir teyzenin yanına gitti. Onu tepeden tırnağa muayene eden Kunak, teyzenin hastalıkları için altın değerinde önerilerde bulundu. Doğal dağ nanesiyle teyze için bir kür hazırlayan Kunak, diz ağrıları için alternatif tedavi yöntemlerini anlattı. Feridun Kunak ve ekibi daha sonra Bolu’da pazara çıktı. Pazarda organik ceviz gören Kunak, cevizin insan sağlığı için önemine değindi.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak yatalak olan bir teyzeyi ziyaret etti. Sürekli yatmaktan dolayı kasları zayıflayan teyzeyi gören Kunak, ona yattığı yerden de yapabileceği egzersizleri gösterdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK
Yayın Tarihi         : 02 Ekim 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir