Emanet dizisinin oyuncularını hiç böyle görmediniz!

Seyhan Erdağ Kanal 7 ekranlarında keyif dolu bir programla izleyici karşısına çıkıyor. Kaliteli magazin içerikleriyle Seyhan Erdağ İle Süper Pazar, birbirinden renkli konu ve konuklarıyla bu hafta da izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak.

Emanet dizisinin oyuncularını hiç böyle görmediniz!
Emanet dizisinin oyuncularını hiç böyle görmediniz!
GİRİŞ 01.10.2021 13:36 GÜNCELLEME 01.10.2021 13:36

Alışılagelmiş magazin programlarının aksine seviyeli, kaliteli magazin haberleri, ünlülerin aile hayatlarından çok özel sohbetler ve kavgasız, gürültüsüz röportajlar Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’da evlere konuk oluyor. Seyhan Erdağ, bu hafta ilk olarak Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Emanet’in setine gitti. Dizinin sevilen karakterleri Seher ve Yaman’ı canlandıran Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ı yakalayan Erdağ, onlarla keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Süper Pazar ekibi daha sonra Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Muazzez Ersoy’un geçmişten bugüne yaşadıklarını öğrendi. Sanat dünyasında büyük gelişmelerin öncülüğünü yapan Ersoy, Seyhan Erdağ’a samimi açıklamalarda bulundu. Hepsi ve daha fazlası Seyhan Erdağ İle Süper Pazar, Pazar gününe renk katacak.

Kavgasız, gürültüsüz kaliteli magazinin yeni adresi Seyhan Erdağ ile Süper Pazar her Pazar 14:15’ten itibaren Kanal 7’de… 

 

Program Adı        : SEYHAN ERDAĞ İLE SÜPER PAZAR
Yayın Tarihi         : 03 Ekim 2021, Pazar
Yayın Saati          : 14:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler