Rıza bey ve Yaşar amcanın iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de…

Rıza bey ve Yaşar amcanın iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
Rıza bey ve Yaşar amcanın iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
GİRİŞ 04.10.2021 14:05 GÜNCELLEME 04.10.2021 14:05

Gönül İşi’nde bu hafta İstanbul’da yaşayan Rıza Bey ve Sakarya’da yaşayan Yaşar Amca’nın yaptıkları izleyici karşısına çıkacak.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Programda bu bölüm ilk olarak İran’dan İstanbul’un Balat semtine taşınan ve 23 yıldır burada yaşayıp aşevi açan Rıza Bey’in gönül işi ekranlara gelecek. Aşevinin sahibinin kendisi değil de çocuklar olduğunu söyleyen Rıza Bey, yaptığı her şeyin kaynağında çocuk sevgisinin olduğunu anlattı.

Programda ayrıca Sakarya Karasu’da çiftçilik ve hayvancılık yapan Yaşar Amca’yı ziyaret eden Gönül İşi ekibi, Yaşar Amca’nın Manavgat yangınından sonra başlatılan yardım kampanyasına yaptığı bağışları kendi ağzından dinledi.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

 

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 05 Ekim 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?