Kuruluş Osman'da kimsenin ummadığı transfer! 4 yıldır ekranlarda yoktu: Fırtına gibi esip geçecek

4 senenin ardından tekrardan setlere dönmeye hazırlanan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman dizisine dahil edilmesiyle izleyenlerin dikkatini üzerinde topladı. Üst üste yapılan transfer hamleleriyle yeni sezona iddialı bir giriş yapacak olan Kuruluş Osman yapımının sürpriz oyuncusu Şeyma Korkmaz'dan çok konuşulacak görüntü geldi.

Kuruluş Osman'da kimsenin ummadığı transfer! 4 yıldır ekranlarda yoktu: Fırtına gibi esip geçecek
Kuruluş Osman'da kimsenin ummadığı transfer! 4 yıldır ekranlarda yoktu: Fırtına gibi esip geçecek
GİRİŞ 07.10.2021 01:07 GÜNCELLEME 07.10.2021 01:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Beni Affet'te toplamda 8 sezon boyunca ''Feride'' karakteriyle kameralar karşısına geçen Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman ekibinin yeni üyesi oldu. Beni Affet dizisiyle başarı basamaklarını hızla tırmanan ve geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir oyuncu haline gelen Şeyma Korkmaz, bu kez Kuruluş Osman'da hünerlerini sergileyecek.

Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: ''İstifa ediyordun hani?'' Halime'den zehir zemberek sözler....Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: ''İstifa ediyordun hani?'' Halime'den zehir zemberek sözler....

Görünüşüyle olduğu kadar oyunculuk kabiliyetiyle de izleyenlerin beğeni duyduğu isim ve şimdilerde Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için sıkı bir hazırlık yapan Şeyma Korkmaz coşkuyla karşılandı. Dev kadroya transfer edilmez izleyenlerin merak duygusu uyandıran Şeyma Korkmaz'ın, tanıtım fragmanlarındaki görüntüsü medya gündemine oturdu.

Kuruluş Osman Yeni Sezon Afişi Paylaşıldı!

Kuruluş Osman'ın Dikkat Çeken Oyuncusu Şeyma Korkmaz Kimdir?

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna katılan Şeyma Korkmaz, 20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Resim - İş Öğretmenliği bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

Oyunculuk alanındaki tecrübesini ilk defa Hayata Beş Kala isimli dizide yaşamıştır ve burada üstlendiği Yağmur karakteriyle adından söz ettirmiştir. Asıl büyük çıkışını ise Beni Affet isimli dizi projesinde yakalayan başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz, rol arkadaşı Cüneyt Mete ile dünya evine girmiştir.

YORUMLAR 12
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet sezon başladı ama Turgut Bey kadroya ne zaman katılcak ve bu Turgut Beyin karakterini kim rol olarak oynatıcak herkez bekliyor bunun için onun için bir haber çıkarsalar Turgut Bey geliyor diye Ve bu Arada sezon mükemmel 65 bölümü izledik mükemmeldi ellerine sağlık mehmet bozdağ ama lütfen Turgut Bey gelsin bir kaç bölüm Oynasın Sonra Şehit olsun görelim bizim kuruluş osman sevincimize yeter
    Cevapla
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    gerçek tarihi değerlerimizi ve kaybettiğimiz hayati değerlerimizi işleyen böyle güzel diziler hoş gelsin. tenkit edilebilir, birileri için sıkıcı gelebilir. bütün konusu aldatma ve ailenin kutsalları ile oynama üzerine olan dizilere alışanlar bu tür temiz seciyeli dizileri beğenmezler. fakat gençlik için güzel örnekler sunan bu dizilerin devamını bekliyoruz.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrulun yan sanayisi
    Cevapla
  • Aslanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrulu çok severek izledik ama bu bana çok yapmacık geliyor. Hiç doğal değil. Yazık bi ton emek harcanıyor ama ı ıh.
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kolaysa O rollerden birinde sen oynasana adamlar yapmak için 1 gününü harcıyor birde adamlara 1-2-3 saatlik eğitim veriyorlar bir sahneyi yapmak için dakikaları gidiyo adamların bu filmin kamera arkası videolarını herkez izlerken senin aklın nerdeydi
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Heycan dolu sezon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor