Bursa’nın yemyeşil doğası Gündüz Gece’de

Türkücü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta yeşilin hüküm sürdüğü Bursa’dan evlere konuk olacak.

Bursa’nın yemyeşil doğası Gündüz Gece’de
Bursa’nın yemyeşil doğası Gündüz Gece’de
GİRİŞ 07.10.2021 14:04 GÜNCELLEME 07.10.2021 14:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibinin bu haftaki durağı tarihiyle ve doğasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Bursa olacak. Gündüz Gece ekibi Bursa’da ilk olarak mahalle fırınına gidip ekmek yapan kadınlara yardım etti. Taş fırında pişen ekmeğin kokusunu alan Kürşat, aşka gelip türkü söylemeye başladı. Gündüz Gece ekibi daha sonra deniz kenarında balık keyfi yaptı. Taze tutulan kalkan balığını mangalda pişirip yiyen Kürşat, Bursalılarla keyifli bir sohbete imza attı. Kürşat daha sonra kadınların ürettiği köy ürünleri fabrikasını gezdi. Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan yöresel ürünlerin yapılış aşamalarını izleyen Kürşat, türküleriyle çalışan kadınlara destek oldu.

Gündüz Gece ekibinin son durağı Bursa’nın meşhur domateslerinin yetiştiği tarla oldu. Burada Bursa domatesi toplamaya yardım eden Kürşat, köylülerle birlikte keyifli sohbetlere imza attı.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE
Yayın Tarihi         : 09 Ekim 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR 1
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı