Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 5.bölüm fragmanı: İçi kan ağlatan ayrılık! Umutlar tükendi: Hazin ölüm

Son bölümüyle izleyenleri hüzne boğan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Süleyman Usta hayata gözlerini yumdu. Yaşam savaşını kaybeden Süleyman Usta'nın ağzından çıkan son sözler Hızır Reis'i derinden sarstı. Usta oyuncu Suavi Eren'in Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki beklenmedik ayrılığı ekran başındaki izleyicisini de üzdü. Reyting rekorları kıran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 5.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 08.10.2021 16:08 GÜNCELLEME 08.10.2021 16:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümünde Süleyman Usta'nın hayat mücadelesini yitirerek son nefesini vermesi özellikle Hızır'ı büyük bir yıkıma uğrattı. Emaneti hainlerin eline teslim etmeyen ve koşullar ne olursa olsun davasının peşinden giden Süleyman Usta'nın ''Zafer, hikmetin peşinden gidenlerin olacaktır!'' sözleri geceye damgasını vurdu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde kelime-i şehadet getirerek hakkın rahmetine kavuşan Süleyman Usta'nın vefatı sonrası Hızır'ın yüreğini tarifi mümkün olmayan bir acı ve üzüntü kaplamıştır. Süleyman Usta karakterini üstlenen usta isim Suavi Eren'in senaryo gereği ölerek ekipten ayrılması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman yapımcısından meraklandıran proje! Destan dizisiyle nam salacakDiriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman yapımcısından meraklandıran proje! Destan dizisiyle nam salacak

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Yürek Burak Ölüm!

Süleyman Usta'nın son yolculuğuna uğurlanmasıyla beraber televizyon ekranlarının aranan yüzü Suavi Eren, Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosundan resmen ayrılmış oldu. TRT1 ekranlarının yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Filinta ve Payitaht Abdülhamid gibi dizi projelerinde rol alan 72 yaşındaki Suavi Eren, yine bir TRT1 projesi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda kameralar karşısına geçmişti. Ancak 7 Ekim Çarşamba tarihinde ekrana taşınan Barbaroslar 4.son bölümde, rol icabı ruhunu teslim ederek kadroya veda etmesi medya gündemine taşındı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na flaş kararla 2 başarılı isim getirildi! Hayrete düşüren değişiklikBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na flaş kararla 2 başarılı isim getirildi! Hayrete düşüren değişiklik

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 5.Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

Yönetmenlik koltuğunda oturduğu Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu ve senaristliğinde de İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuba Kaya'nın birlikte yer aldığı ES Film yapımcılığında TRT1 kanalında izleyenleri ağırlayan Barbaroslar 5.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu.

Kuruluş Osman 66.bölüm fragmanı: Atağa kalktılar! Ayrılık haberi tez duyuldu: Vedasıyla sarstıKuruluş Osman 66.bölüm fragmanı: Atağa kalktılar! Ayrılık haberi tez duyuldu: Vedasıyla sarstı

YORUMLAR 5
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Barbarosun hayat hikayesini bilmiyorsun mizah rumuzlu arkadaş... aç kitap oku.... barbaros kendi başına cezayiri fethedip daha sonra Osmanlı padişahına cezayiri devrediyor bunun üzerine padişah Barbarosu cezayir valisi olarak atayarak onu onere ediyor....
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne rekoru ? Barbaros ile alakası olmayan bir dizi. Bir efsane bu kadar mı kötü çekilir. Karayip korsanları özentisi bir dizi.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni başladı. Her yiğidin ilk dönemleri vardır. Doğrudan efsane olmazlar. Şimdi bile fena değil ama ileride daha da güzelleşeceğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorla mı izletiyorlar
    Cevapla
  • Yavuz selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi hiç beklediğimiz gibi çıkmadı. Yakında final yapar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!