Alinur Aktaş "Başkanlar Ülke’de Konuşuyor" programına konuk oluyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ÜLKE TV'de Eda Özdemir’in sunduğu "Başkanlar Ülke’de Konuşuyor" programına konuk oluyor.

Alinur Aktaş "Başkanlar Ülke’de Konuşuyor" programına konuk oluyor
Alinur Aktaş "Başkanlar Ülke’de Konuşuyor" programına konuk oluyor
GİRİŞ 08.10.2021 17:44 GÜNCELLEME 08.10.2021 17:49

Ülke TV ekranlarında belediye başkanlarının şehirleri için verdiği emekleri izleyiciye aktaran yepyeni bir program başlıyor. Başarılı sunucu Eda Özdemir’in sunumuyla ekrana gelecek Başkanlar Konuşuyor, Türkiye’nin 2023 hedeflerine doğru ilerlemesinde önemli rol oynayan belediye başkanlarını ağırlayacak.

Ekranların başarılı ismi Eda Özdemir, seksen bir ilde büyük değişikliklere imza atmış olan belediye başkanlarını ‘Başkanlar Konuşuyor’ programında ağırlamaya hazırlanıyor. Eda Özdemir bölgesel kalkınmada, üretimde, kültürel değerlerde, sanayide ve planlı kentleşmede Türkiye’nin önde gelen şehirlerinin belediye başkanlarını Başkanlar Konuşuyor programı ile Ülke TV ekranlarında konuk edecek. Şehirleri için büyük atılımlar yapan başkanlar, projelerini ve ideallerini Başkanlar Konuşuyor’da ele alacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla Başkanlar Konuşuyor, 09 Ekim’den itibaren her Cumartesi saat 10:00’da canlı yayınla Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!