Yargı 5.bölüm 2.fragmanı: Yaralanan Çınar hayata sımsıkı tutunabilecek mi? Ölüp gitmesi an meselesi!

Şimdiye kadar sadece dört bölüm yayınlanmış olmasına rağmen hatrı sayılır bir başarıya erişen Yargı dizisinde hesapları bozacak bir ayrılık yaşandı. Dikkat çekici olay örgüsüyle dizi takipçilerinin izlemeyi tercih ettikleri projelerin başını çeken Yargı'dan Özay Özgüler'in ayrılması şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Kanal D'nin çiçeği burnunda yapımı Yargı'daki serüveni kısa süren Özay Özgüler, Ozan karakteriyle kameralar karşısına geçmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Yargı 5.bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu.

GİRİŞ 18.10.2021 00:13 GÜNCELLEME 18.10.2021 00:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Reytinglerde çok sıkı bir şekilde tutunmayı başaran ve her hafta medya gündeminde kendisine önemli ölçüde yer edinen Yargı dizisinde izleyenleri beklemediği bir veda yaşandı. Merak duygusunu en üst seviyede tutan gelişmelerin büyük bir dikkatle takip edildiği ve birbirinden gizemli olaylarıyla heyecanın bir an bile dinmediği Yargı dizisine Özay Özgüler'in vedası çok konuşulmuştu. Beklenmedik ayrılık sonrası yayınlanan Yargı 5.bölüm fragmanında katilin kim olduğuna adım adım yaklaşılıyor.

Camdaki Kız 15.bölüm fragmanı başladı mı? Tüm gemileri yakıyor! Sınır tanımaz bir insana dönüşüyorCamdaki Kız 15.bölüm fragmanı başladı mı? Tüm gemileri yakıyor! Sınır tanımaz bir insana dönüşüyor

Yargı 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Yargı Dizisinde Ayrılık Zilleri Çalıyor!

Yargı dizisindeki göze çarpan performansı sayesinde hayran kitlesini genişleten Özay Özgüler'in serüveni sadece dört hafta sürebildi. Senaryo gereği üniversite bir öğretmeni oynayan ve Ozan karakteriyle bir anda çok geniş bir kesimin yakından tanıdığı isim haline gelen Özay Özgüler'in ayrılır ayrılmaz yeni adresi belli oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldı

Star TV kanalında yayın hayatına başlayacak olan Sana Söz adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna Özay Özgüler'in transfer edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Yargı dizisindeki hikayesi son bulan Özay Özgüler'in üstleneceği polisiye temalı ''Sana Söz'' dizisinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak da başrolleri paylaşacak.

YORUMLAR 21
  • Bilgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Özay özgüler oyunculuğu kıymetli yetenekli.onda kendine özgü bir ışık var. .zaten bu film bi ısınmaydı..bence esas yeni dizisi onu daha çok kitlelerce tanınacak.. içine doğdu..yolu açık olsun..yalnız şu var..ona fırsat verilmezse yapımcı kaybeder.bu kadarda iddialıyım.
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceylin yakı arkadaşı
    Cevapla
  • Mehmet B. 2 yıl önce Şikayet Et
    Diziden ayrıldığına göre bence katil o. :)
    Cevapla
  • Dcl 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne şaşkınlığı ne şoku ne demek beklenmedik ayrılık, sanki başrol
    Cevapla
  • Muhammed Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ilgaz diyorum başkada yok iyi karakter devam
    Cevapla
  • ____ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ceylinin en yakın arkadaşı katil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!