Yargı 6.bölüm fragmanı: Ortalığı tozu dumana kattı! Ceylin'i küplere bindiren olay: Fena dağılıyor

Cinayetin gizeminin deşifre edildiği Yargı dizisinde sorumluların yakasını bırakmayan Ceylin canını acıtan hakikatle nihayet yüzleşmiştir. Yargı 6.bölüm fragmanında, Ceylin ile omuz omuza veren Ilgaz'ın ustalıkla hazırladığı tuzak sayesinde katilin kimliği tespit edildi. Yargı yeni bölüm fragmanında güvendiği dağlara kar yağan Ceylin, katili öğrenmesiyle beraber sinir krizine tutuldu.

GİRİŞ 18.10.2021 22:59 GÜNCELLEME 18.10.2021 22:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gizli tutulan gerçeğin açığa çıktığı Yargı dizisinde Ceylin'e yardım edebilmek için elinden geleni ardına koymayan Ilgaz'ın hazırladığı tuzakla cinayeti işleyen kişinin kim olduğu saptandı. Yargı son bölümde Ilgaz'ın, İnci'yi acımasızca katleden şahsı bulabilme adına kurduğu oyun başarıyla sonuçlansa da Ceylin için yüreğini paramparça edecek gerçekle yüzleşebilmek hiç de kolay olmayacaktır. Yargı 6.bölüm fragmanında kardeşinin canına kıyan ismin Engin olduğunu anlayan Ceylin yaşadıklarının ağırlığına dayanamayarak öfke nöbeti geçirir. Ilgaz ise sinirlerine hakim olamayan ve üzüntüden kahrolan Ceylin'i bir an bile yalnız bırakmayıp sakinleştirmeye çalışır. 

MasterChef Türkiye'de son defa konuştu, kadrodan siliniyor! Hatrı sayılır zamandır ekibin içindeydiMasterChef Türkiye'de son defa konuştu, kadrodan siliniyor! Hatrı sayılır zamandır ekibin içindeydi

Yargı 6.Bölüm Fragmanında Şoke Eden Gelişme!

Yargı dizisinde Zafer ile telefon görüşmesi yapan kişi, İnci'nin son nefesini vermesine sebep olan ismi bizzat gördüğünü, elinde görüntü kayıtlarının olduğunu ve iki yüz bin lirayı bir torbayla beraber çöp konteynırına atmaları yönünde tehditte bulundu. Zafer'in aldığı telefon karşısında büyük bir telaşa kapılan ve heyecandan eli ayağına dolaşan Engin ise bahsi geçen parayı söyledikleri yere bırakmasıyla cinayeti işleyen kendisi olduğu gün yüzüne çıktı. Beş hafta boyunca merak ve sabırsızlık içerisinde beklenen katilin Ceylin'in en güvendiği arkadaşı Engin olduğunun tespit edilmesi izleyenleri hayretler içerisinde bıraktırdı.

Camdaki Kız 15.bölüm fragmanı? Yaptıklarını yanına kar bırakmayacak! Faturası pahalıya patlıyorCamdaki Kız 15.bölüm fragmanı? Yaptıklarını yanına kar bırakmayacak! Faturası pahalıya patlıyor

YORUMLAR 2
  • Ast 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk toplumuna resmen komplo bu diziler
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim niye seviyor böyle saçma sapan dizileri anlamadım.Milleti böyle şeylerle uyutmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti