Gönül Dağı 37.bölüm fragmanı Elini taşın altına koyan Dilek'ten ''helal olsun'' dedirten hareket!

Yüzlerde tatlı bir tebessüm bıraktıran gelişmeleriyle seyircisini ağırlayan Gönül Dağı 37.bölüm fragmanında Dilek ile Taner aralarındaki buzları tamamen eritmiştir. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında, tatsız geçen günleri geride bırakan Taner ile Dilek, mutlu yarınlara doğru yelken açmaya bu sefer gerçekten hazırdır. ''Madem burada bir bozkır yeşerecek, beraber yeşertelim!'' diyen Dilek, Taner'in hayallerini beraber gerçeğe dönüştürme kararı alır.

GİRİŞ 21.10.2021 16:39 GÜNCELLEME 21.10.2021 16:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı dizisinde Ciritçi Abdullah'ın arabuluculuk görevi üstlenmesi ve beraberinde Halime'nin kalbini kırdığı Dilek'in karşısına geçip özür dilemesi önemli bir dönüm noktası olmuştur. Gönül Dağı 37.bölüm fragmanında ayrılığa son verip tekrardan yüzüğünü takan Dilek'in, Taner'in hayallerine sahip çıkması ve tıpkı kendi hayalleriymiş gibi benimsemesiyle ona duygu yoğunluğu yaşatır. 

Kötü zamanları arkasında bırakan ve yaşanan kırgınlıkları unutmaya hazır olan Dilek'in, Taner ile evlilik işlerini hızlandırmaya karar vermesi ve bedeli her ne olursa olsun tüm zorlukları onunla beraber göğüs germesi izleyenleri derinden etkiledi. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Taner'le saadetine gölge düşüren türlü engellere rağmen sevdasından asla vazgeçmeyen Dilek'in onu yalnız bırakmaması ve tertemiz bir sayfa açmaya kararlı olmasıyla seyircisinden tam not aldı. İşte, problemlerin çözüme kavuştuğu ve Taner-Dilek'in muradına ermeye adım adım yaklaştığı Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanından heyecan verici görüntüler...

YORUMLAR 3
  • türko 2 yıl önce Şikayet Et
    53 yaşındayım. Böyle bir aile dizisi izlemedim. Teşekkürler TRT.
    Cevapla
  • gurbetchi 2 yıl önce Şikayet Et
    yaa ben cocukken annem film bakarken aglardi diye gülerdim hep.. simdi kendim agliyorum ya..
    Cevapla
  • abdulkadir 2 yıl önce Şikayet Et
    gönüllere hitap eden, ailecek seyredilecek bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi