Topraktan Sofraya üretim şehri Kocaeli’nde

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Kocaeli’nden 2. bölümle ekranlara gelecek.

Topraktan Sofraya üretim şehri Kocaeli’nde
Topraktan Sofraya üretim şehri Kocaeli’nde
GİRİŞ 20.10.2021 12:27 GÜNCELLEME 20.10.2021 12:27

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki tarım gezisine kaldığı yerden devam edecek. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak mandıra sahibi Niyazi Yelkencioğlu ile görüşecek ve Niyazi Bey’in mozzarella peyniri imalathanesini gezecek. Daha sonra Kandıra’da bir biberiye tarlasına giren Zeynep Tor, biberiyenin üretimi ve hasadındaki önemli noktaları Ziraat Mühendisi Ayşegül Hanım’dan dinleyecek.

Programda ayrıca fındık ayıklama atölyesine giden Topraktan Sofraya ekibi, işçilerle birlikte fındık ayıklayacak ve Kandıra’da yetişen fındık türleri hakkında tesis sahiplerinden bilgi alacak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 20 Ekim 2021, Çarşamba

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti