Kırmızı Oda'dan panikleten haber! Üst üste krizin ardından çekimlere zorunlu ara mı verilecek?

İki sezondur yayın hayatını sürdüren ve Cuma günlerinin en fazla seyredilen projelerinden biri olan Kırmızı Oda dizisinde Korona Virüsü vakaları peş peşe görülmeye başladı. Yönetmenlik koltuğunda Başak Saysal ile Ali Balcı'nın oturduğu Kırmızı Oda yapımının setinde toplamda 14 kişinin yaptırmış olduğu Covid-19 test sonuçları pozitif çıktı.

Kırmızı Oda'dan panikleten haber! Üst üste krizin ardından çekimlere zorunlu ara mı verilecek?
Kırmızı Oda'dan panikleten haber! Üst üste krizin ardından çekimlere zorunlu ara mı verilecek?
GİRİŞ 25.10.2021 12:35 GÜNCELLEME 25.10.2021 12:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı simaları bünyesine ekleyerek ekibine taze kan getiren Kırmızı Oda projesinin setinde Covid-19 vakaları hızla artış göstermeye başladı. İzleyenlere sunduğu farklı hikayeleriyle ilgiyi üzerine çeken ve geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Kırmızı Oda'da Korona Virüsü krizi patlak verdi.

OGM Pictures yapımcılığında Cuma günlerine damgasını vuran, senaryosunu Melek Seven ile Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Kırmızı Oda projesinin ikinci ekibinin yaptırdığı Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığının bilgisine ulaşıldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.bölüm fragmanı var mı? Yürekleri ağza getirdi: Tüyler ürperten sahne!Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.bölüm fragmanı var mı? Yürekleri ağza getirdi: Tüyler ürperten sahne!

Ali Balcı ile Başak Saysal'ın yönetmenliğini üstlendiği Kırmızı Oda dizisinin konuk oyuncularından Ayta Sözeri'nin de ilk Korona Virüsü testinde pozitif çıktığı gelişmesi kaydedildi, akabinde yapılan ikinci testinde de negatif çıktığı ifade edildi.

Tüm bunların yanı sıra ekranların başarılı ismi Binnur Kaya'nın psikiyatrist Manolya karakterini oynadığı Kırmızı Oda dizisinin setinde toplamda 14 kişinin Korona Virüse yakalandığı ve üst üste çıkan vakalar yüzünden çekimlerin iptal edilebileceği öğrenildi.

Kuruluş Osman 68.bölüm fragmanı Osman'dan kritik mesaj! Şayet dediklerine uyulmazsa tehlike yaklaşacakKuruluş Osman 68.bölüm fragmanı Osman'dan kritik mesaj! Şayet dediklerine uyulmazsa tehlike yaklaşacak

YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’ye virüs burdan dağılıyor demekki. Bu kadar çok izlendiğine göre.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...