Gönül Dağı 39.bölüm fragmanı Sefer hayat mücadelesini kazanabilecek mi? Zahide büyük paniğe kapılıyor!

Yolda seyir halinde giden aracın beklenmedik bir anda freninin boşalması Gönül Dağı dizisinde korku dolu dakikaların yaşanmasına davetiye çıkardı. Gönül Dağı 39.bölüm fragmanında, Sefer'in talihsizliklerin peşini bırakmaması ve bir kez daha başının büyük bir belaya girmesi Zahide'nin yüreğini paramparça eder. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında tehlikenin ölümcül tam ortasında kalan Sefer'in kurtulup kurtulamayacağı merakla bekleniyor.

GİRİŞ 29.10.2021 13:22 GÜNCELLEME 29.10.2021 13:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı dizisinde otomobilin kontrolünü sağlayamayan Sefer'in ecel terleri dökmeye başlaması ve kendisi dahil diğer insanların da canını kurtarmak için tüm imkanları zorlaması gerilimi kat be kat artırdı. Gönül Dağı 39.bölüm fragmanında, Sefer'den aldığı üzücü haber sonrasında ciğeri yanan Zahide'nin gözyaşları eşliğinde Taner'e sımsıkı sarılması seyircisini duygulandırdı. Sefer'in aksiliklerin yakasından düşmemesi ve ummadığı bir zamanda hayati tehlike oluşturabilecek olayla karşı karşıya kalması gelecek hafta öne çıkan gelişmelerden biri olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında çaresiz kalan Sefer'in ölümle burun buruna geldiğini görenlerin kafasında, 'Diziden ayrılacak mı, veda mı edecek?'' şeklinde soru işaretleri oluşmaya başladı. Sefer'in akıbetinin ne olacağı ve yaşayıp yaşamayacağı sabırsız içerisinde beklenirken sıkı takipçileri Gönül Dağı dizisinden gitmemesi için şimdiden çağrıda bulunmaya başladı. İşte, izleyici kitlesini endişe duymasına sebebiyet veren o görüntüler...

Yargı 7.bölüm fragmanı? Ilgaz oyunuyla ezberleri bozuyor! Pars'ın ağzını bir karış açık bıraktırdıYargı 7.bölüm fragmanı? Ilgaz oyunuyla ezberleri bozuyor! Pars'ın ağzını bir karış açık bıraktırdı

YORUMLAR 5
  • Belgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yönetmen abimiz sefer karekterine hayat veren ferdi Sancar abimiz gitmesin bu güzel hikaya bitmesin lütfen
    Cevapla
  • Nurettin Yeltekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefer kırmızı çizgimiz.Sayin yönetmen sefer abimiz gitmesin.
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    her biri ayrı bir deger gitmesine üzülürüz
    Cevapla
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    dolmuşçu Sefer kırmızı çizgimizdir...
    Cevapla
  • baba61 2 yıl önce Şikayet Et
    SEFER BABAYa uzanan eller kırılsın hepimiz sefer iz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!