Masumlar Apartmanı 45.bölüm 2.fragmanı: İşler kontrol edilemez noktaya ulaşıyor! Tamamen raydan çıktı

Şaşkınlık içerisinde bıraktırmaya kesintisiz devam eden Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin geçirdiği değişim ağızları bir karış açık bıraktırdı. Psikolojik rahatsızlığının verdiği olumsuz etkiden ötürü evinden dışarı adımını dahi atamayan Safiye kardeşi için büyük fedakarlık örneği sergiledi. Masumlar Apartmanı'nda aylar sonra ilk defa ailesinin de desteğiyle beraber dışarı çıkmayı başaran Safiye izlyici kitlesini şoke etti. Peki, Masumlar Apartmanı 45.bölüm fragmanı verildi mi?

GİRİŞ 02.11.2021 10:20 GÜNCELLEME 02.11.2021 10:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı dizisinde ruhsal problemleri nedeniyle sürekli tekrar eden davranışlar sergileyen ve aşırı titizliği yüzünden evinden başka hiçbir yerde bulunmayan Safiye'nin değişimi damgasını vurdu. Dışarı ortamının bol miktarda pislik barındırdığını düşünen ve mikropların da kendisine bulaşması ihtimalinden aşırı derecede korkan Safiye, kardeşi Gülben için önüne geçemediği kaygılarını bir kenara bıraktı. Masumlar Apartmanı son bölümde, Aldığı evlilik kararı sonucunda başka bir yerde kendi yuvasını kurmaya hazırlanan Gülben'i yalnız bırakmaya gönlü razı olmayan ve onun daima yüzünün gülmesi temenni eden Safiye'nin elini taşın altına koyması sahne oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

Gülben'e manevi anlamda en büyük desteği verebilmek amacıyla bir ilk gerçekleştirip kalıplarının dışına çıkan Safiye'nin son hamlesi Masumlar Apartmanı dizisinde şok etkisi meydana getirdi. Asla yapamayacağını düşündüğü şeyi yapan Safiye'nin korkularıyla nihayet yüzleşebilmesi ve beraberinde kurallarının ötesine geçip evinden dışarı aylar sonra ilk kez adımını atabilmesi seyircisini derinden etkiledi. İşte, milyonları ekran başına kilitleyen o sahne...

Barbaroslar'ın 2 başarılı ismiyle yapılan anlaşma bitirilecek: Serüvenleri yarıda kesildi, gidecekler!Barbaroslar'ın 2 başarılı ismiyle yapılan anlaşma bitirilecek: Serüvenleri yarıda kesildi, gidecekler!

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm Fragmanı Verildi!

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun ''Madalyonun İçi'' isimli eserinden uyarlanarak dizi yapımına dönüştürülen, Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğinde bulunduğu ve 15 Eylül 2020 tarihinde OGM Medya imzasıyla TRT1'de yayın serüvenine adım atan Masumlar Apartmanı 45.bölüm fragmanı paylaşıldı.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Kurtlar Vadisi'nin ardından ekranlardan epeyce süre uzak kalmıştı! Teşkilat'la yılların özlemi dinecekKurtlar Vadisi'nin ardından ekranlardan epeyce süre uzak kalmıştı! Teşkilat'la yılların özlemi dinecek

YORUMLAR 3
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya çok uzadı sahneler çok uzun çekiliyor sıkıyor artık izleyemiyorum.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam adamı akıl hastası eder.
    Cevapla
  • Yorumsuz 2 yıl önce Şikayet Et
    İzleme ya niye kendini zorluyorsun. Ben tedavi oluyorum iyi geliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...