Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Çukurova’nın bereketli topraklarının doğusunda bulunan Osmaniye’den ekranlara gelecek.

Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de
Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de
GİRİŞ 02.11.2021 14:02 GÜNCELLEME 02.11.2021 14:02

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Osmaniye Böcekli’den evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak Hanefi Bey’in yerfıstığı tarlasına girecek. Yerfıstığının üretimi ve hasadını Hanefi Bey’den dinleyen Zeynep Tor, tarlada çiftçilerle birlikte yerfıstığı toplayacak.

Programda ayrıca Hatice Hanım’ı ziyaret eden Topraktan Sofraya ekibi, Hatice Hanım ile birlikte nar suyu sıkacak, nar suyunun faydalarından bahsedecek ve taze nar ekşisi yapıp tadına bakacak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 03 Kasım 2021, Çarşamba

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat