Miletos Antik Kenti’nin Tarihi Gündüz Gece’de

Türkücü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta gözde tatil merkezlerinden Didim’in Akköy beldesini gezecek.

Miletos Antik Kenti’nin Tarihi Gündüz Gece’de
Miletos Antik Kenti’nin Tarihi Gündüz Gece’de
GİRİŞ 11.11.2021 17:19 GÜNCELLEME 11.11.2021 17:19

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta Didim Akköy’den renkli görüntülerle evlere konuk olacak. Gündüz Gece ekibi Akköy’de ilk olarak yerel pazara gitti. Didim’in meşhur köy ürünlerini yerinde gören Kürşat, pazarcılarla keyifli bir sohbete imza attı. Kürşat daha sonra Didim’in antik kentlerini gezdi. Miletos Antik Kenti’nin tarihini öğrenen Kürşat, yüzyıllar öncesinden bugüne kadar taşınan yapıların üzerindeki sanatı görünce hayranlığını gizleyemedi.

Gündüz Gece ekibi son olarak Didimli teyzelerle buluştu. Teyzelerin manili atışmalarını dinleyen Kürşat, onlara türküleriyle eşlik etti.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE
Yayın Tarihi         : 13 Kasım 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var