Kıbrıs Zafere Doğru'da Süleyman Demirel Dönemi Başlıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı, büyük bir ilgiyle izlenen “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisinde yeni bir sayfa açılıyor.

Kıbrıs Zafere Doğru'da Süleyman Demirel Dönemi Başlıyor
Kıbrıs Zafere Doğru'da Süleyman Demirel Dönemi Başlıyor
GİRİŞ 13.11.2021 12:46 GÜNCELLEME 13.11.2021 12:46

Şanlı Erenköy Direnişi ve Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel’in ölümünü tüm gerçekçiliğiyle ekrana taşıyan ve izleyicilerden tam not alan dizide bu hafta zaman atlamasıyla 1967 Süleyman Demirel dönemine geçiliyor. 

Demirel’e benzerliğiyle dikkatleri çekecek!

Kıbrıs tarihinde önemli bir yer tutan 1967 döneminde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı oan Süleyman Demirel’e oyuncu Nejmi Aykar hayat verecek. Aykar, Demirel’e olan benzerliğiyle de dikkatleri çekecek. Tarihi gerçekler çerçevesinde ekrana gelen dizide; Süleyman Demirel’in Kıbrıs’a dair özellikle Rauf Denktaş ve Efsane ile kafa kafaya vererek yapacağı hamleleri,  olayların seyrini değiştirecek. Özel hayatı, eşi Nazmiye Demirel’le olan iletişimi, kendine has uslubu ile 43 yaşında dinamik, renkli bir Demirel “Kıbrıs Zafere Doğru” ile ekranlara gelecek. Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru”da yeni dönem 19 Kasım Cuma günü saat 20:00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı