1.sezondan beri Arka Sokaklar ailesinin önemli bir parçasıydı! Camdaki Kız'a gümbür gümbür başladı

2003 senesinde ekran macerasına atılan ve toplamda dört sezon boyunca yayınlanan Hayat Bilgisi dizisiyle ilk defa oyunculuk tecrübesi kazanan Yüsra Geyik'in sürpriz projesi kesinliğe kavuştu. 2006 senesinden beri yayın serüvenini sürdüren ve 603.bölümdür reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden Arka Sokaklar dizisinin yıldızı Yüsra Geyik, Camdaki Kız'a transfer ediliyor.

1.sezondan beri Arka Sokaklar ailesinin önemli bir parçasıydı! Camdaki Kız'a gümbür gümbür başladı
1.sezondan beri Arka Sokaklar ailesinin önemli bir parçasıydı! Camdaki Kız'a gümbür gümbür başladı
GİRİŞ 25.11.2021 09:43 GÜNCELLEME 25.11.2021 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

En uzun ekran ömrüne sahip dizi projeleri arasında başı çeken Arka Sokaklar'da on beş seneyi aşkın bir süredir rol üstlenen Yüsra Geyik'ten hayranlarını yakından ilgilendirecek haber geldi. Gani Müjde'nin senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğinde ise Tarkan Karlıdağ'ın bulunduğu Hayat Bilgisi dizisiyle ilk kez kameralar karşısına geçen ve burada üstlendiği Ceyda karakteriyle keşfedilen Yüsra Geyik'in yeni adresi beli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya nokta atışı yaptıran transfer! TRT1 Hay Sultan dizisiyle nam salmıştıAlparslan Büyük Selçuklu'ya nokta atışı yaptıran transfer! TRT1 Hay Sultan dizisiyle nam salmıştı

13 Şubat 2003 tarihinde yayın yolculuğunda yürümeye başlayan ve 16 Haziran 2006 tarihine gelindiğinde ise izleyenlere elveda diyen Hayat Bilgisi projesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Yüsra Geyik, Camdaki Kız ailesinin sürpriz bir üyesi olacak. Başrollerini Özgür Çevik, Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Yabancı Damat yapımında Melis karakteriyle seyircilerin dikkatini üzerinde toplayan Yüsra Geyik, Camdaki Kız'da senaryonun akışını etkilemeye geliyor.

Teşkilat 23.bölüm fragmanında sarsıcı ayrılık! Beklenmedik ölümü yürekleri paramparça ettiTeşkilat 23.bölüm fragmanında sarsıcı ayrılık! Beklenmedik ölümü yürekleri paramparça etti

Çok genç bir yaşta olmasına rağmen oyunculuk kariyerinde önemli bir seviyeye gelen ve 15 yıllık bir geçmişi olan Arka Sokaklar'la asıl büyük çıkışını yakalayan Yüsra Geyik'in Camdaki Kız'a kadrosuna yerleştirilmesi sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

YORUMLAR 2
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Camda ki kızın reytingi ne ki gelip te yükseltecek izlenilmeyen bir dizi
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu daha polislikten emekli olacaklardı,adamların ömrü neredeyse rol de olsa polislik yaparak geçti :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?