Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Amanos Dağları’nın eteklerinde kurulan Osmaniye’den ekrana gelecek.

Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de
Zeynep Tor yerfıstığının memleketi Osmaniye’de
GİRİŞ 16.11.2021 14:15 GÜNCELLEME 16.11.2021 14:15

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta yer fıstığının memleketi Osmaniye’den evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak Meryem Hanım’ın evine gidecek ve Meryem Hanım’la birlikte yer fıstığının evde nasıl kavrulabileceğini izleyicilere aktaracak. Daha sonra yer fıstığı işleme tesisine giden Zeynep tor, tesis sahibi Mehmet Bey’den fıstık işlemeciliği hakkında bilgi alacak.

Programda ayrıca zeytin bahçesine giren Topraktan Sofraya ekibi, kadın çiftçilerle bir araya gelecek ve Osmaniye bölgesine ait türküleri Yörük kızı Hatice Hanım’dan dinleyecek.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.

 

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 17 Kasım 2021, Çarşamba

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu