Diriliş Ertuğrul'da ışığını göstermişti! Kardeşlerim'de dokunaklı veda: Acı feryatları yürek yakıyor

Profesyonel anlamda oyunculuk kariyerine ilk defa Diriliş Ertuğrul dizisiyle adım atan ve burada üstlendiği Süleyman Alp karakteriyle hayranlık uyandıran Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim’den resmen ayrılıyor. Devrim Yalçın’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu BSK Yapım imzasıyla TRT1’de yayına giren Şampiyon isimli projesinde sergilediği etkileyici performansla hafızalardan silinmeyen Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim ailesine hoşça kal diyecek.

Diriliş Ertuğrul'da ışığını göstermişti! Kardeşlerim'de dokunaklı veda: Acı feryatları yürek yakıyor
Diriliş Ertuğrul'da ışığını göstermişti! Kardeşlerim'de dokunaklı veda: Acı feryatları yürek yakıyor
GİRİŞ 25.11.2021 09:28 GÜNCELLEME 25.11.2021 09:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2018 ve 2019 sezonu arasında katıldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle beraber ilk kez oyunculuk tecrübesi kazanan ve çok kısa bir zaman içerisinde önemli yol kateden Halit Özgür Sarı’dan hayranlarını hayal kırıklığını uğratacak haber geldi. 12 Eylül 2019 tarihinde TRT1’de yayın serüvenine başlayan ve verimli bir sezon geçirdikten sonra 13 Ağustos 2020’de ise final yapan Şampiyon dizisiyle ilgi odağı olan Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim ailesine veda ediyor.

MasterChef Türkiye'den gideli yalnızca birkaç gün olmuştu! 1 haftayı dahi doldurmadan şok karar çıktıMasterChef Türkiye'den gideli yalnızca birkaç gün olmuştu! 1 haftayı dahi doldurmadan şok karar çıktı

Dijital platformun en fazla seyredilen yapımlarından biri olan ve toplamda dört sezon süren Hakan Muhafız’daki ‘’Arif’’ karakteriyle başarı basamaklarını hızla tırmanan Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim ayrılacak olması destekçilerini hüzne boğdu. Tüm bunların dışında yapımcılığında Onur Güvenatam’ın yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde ‘’Müdür Murat’’ rolüyle izleyenlerin beğenisini toplayan Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’den gitmemesi için hayranları sosyal medyada çağrı başlattı.

Hay Sultan'da imzasını atmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu'da tarihin penceresini ardına kadar aralayacakHay Sultan'da imzasını atmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu'da tarihin penceresini ardına kadar aralayacak

YORUMLAR 5
  • Zeynep adalıcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadir diziden çıkarsa Dizi finale gider
    Cevapla
  • Haklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Senaryonun berbat gittiğini sonunda gördü ve daha fazla kalamadı. Tabi sosyal medyada bunu sylemez. Bence kesinlkle bu çnkü senaryo berbat.
    Cevapla
  • LOVE ME! 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence guzel ama birden kotulerin iyi olmasi cok sacama tolga ya kotuluk yakisiyor iyilik dill ya
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin başrol oyuncusu eğer diziden çıkarsa bir daha izlemem.
    Cevapla
  • LOVE ME! 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence oyundan akifi cikatsalar yetr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor