Gülben Ergen ile içten bir sohbet

Kaliteli magazin içerikleriyle Seyhan Erdağ İle Süper Pazar, yıllardır yaptığı şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Gülben Ergen’in bilinmeyenlerini ekrana taşıyacak.

Gülben Ergen ile içten bir sohbet
Gülben Ergen ile içten bir sohbet
GİRİŞ 19.11.2021 16:43 GÜNCELLEME 19.11.2021 16:43

Alışılagelmiş magazin programlarının aksine seviyeli, kaliteli magazin haberleri, ünlülerin aile hayatlarından çok özel sohbetler ve kavgasız, gürültüsüz röportajlar Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’da evlere konuk oluyor. Seyhan Erdağ, bu hafta gerek şarkıları gerek sempatikliğiyle yıllardır gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Gülben Ergen’le buluştu. Gülben Ergen müzik sektöründeki ilk yıllarını, tasavvuf ilmine duyduğu ilgiyi, yaşadıklarının hayata bakışı üzerindeki etkisini Seyhan Erdağ’a anlattı.

Programda ayrıca usta sanatçının ev hayatı ve çocuklarıyla olan iletişimine de değinildi. Çocuklarının futbol aşkından yakınan Ergen, üç erkek çocuğuyla baş etmenin yollarını ve ileride çocuklarının eşlerine nasıl davranmak istediğini anlatırken kahkaha krizine girdi.

Kavgasız, gürültüsüz kaliteli magazinin yeni adresi Seyhan Erdağ ile Süper Pazar her Pazar 14:15’ten itibaren Kanal 7’de… 

Program Adı        : SEYHAN ERDAĞ İLE SÜPER PAZAR
Yayın Tarihi         : 21 Kasım 2021, Pazar
Yayın Saati          : 14:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!