Duyguların sel olup akacağı o sahne yayında! Gönül Dağı 41.bölüm fragmanı seyirciyi ağlatan görüntü

Senelerce evladının hasretiyle yanıp tutuşan ve yürekleri düğüm düğüm olan Döndü ile Muammer çiftinin aldığı haber Gönül Dağı 41.bölüm fragmanında olayın seyrini değiştirecek. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Muammer'in ''Kenan bey oğlum, bizim oğlumuz!'' dediğini duyar duymaz Döndü'nün döktüğü gözyaşları izleyenlerin ciğerine bir ok gibi sapladı.

GİRİŞ 26.11.2021 15:53 GÜNCELLEME 26.11.2021 15:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hayatını kaybettiği söylenilen evladının özlemini uzun yıllar boyunca çeken Döndü'nün duyduğu haber Gönül Dağı 41.bölüm fragmanında hem sevinci hem de üzüntüyü beraberinde getirdi. Yüreğinde kor şeklinde yanan yangını senelerce söndüremeyen Döndü, Muammer'in sözlerini işitir işitmez vermiş olduğu tepki Gönül Dağı yeni bölüm fragmanının ön plana çıkan sahneleri arasına yerleşti.

Arka arkaya başrol ayrılıkları şaşkına uğrattı! Kardeşlerim tarihinde daha önce böylesi görülmediArka arkaya başrol ayrılıkları şaşkına uğrattı! Kardeşlerim tarihinde daha önce böylesi görülmedi

Muammer'in Kenan beyin esasında kendi oğulları olduğu hakikatini anlatması üzerine Gönül Dağı dizisinde düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlamıştır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında, Döndü ve Muammer ikilisinin aradan çok uzun bir zaman geçtikten sonra olayın aslını astarını nihayet öğrenebilmeleri ekran başındaki tutkunlarının derin bir nefes almasını sağladı. Mutluluğun ve hüznün bir arada yaşanacağı Gönül Dağı'nda ölüm belgesiyle karşılaşan Kenan öfkesini kontrol edemeyerek etrafındaki bulunan eşyaları dağıtması da ayrıca gergin bir atmosfer oluşturacak.

Bu zamana kadar böylesi yaşanmamıştı! Yargı'nın başarılı oyuncusu aynı anda 1'den fazla yapımda...Bu zamana kadar böylesi yaşanmamıştı! Yargı'nın başarılı oyuncusu aynı anda 1'den fazla yapımda...

YORUMLAR 4
  • Vatanislam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizide emeği geçen herkesten Allah razı olsun gönlümüzü ruhumuzu arındırıyor sanki. Hergün yayınlansın diyesim geliyor ama ayran gönüllü bir milletin bundan da bıkarız.
    Cevapla
  • Masumiyet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten sonuna kadar katılıyoruz bu kadar güzel masum sevgiler edep adap saygı muhabbet bu kadar olur gerçekten bizde hergün olsun diyoruz ve hiç bitmesin bu dizi kimsede ayrılmasın bu diziden bunlarla izledik bunlarla devam etsin Allah razı olsun bu diziyi çeken yazan oynuyan herkesten.
    Cevapla
  • kanka44 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle bir aile dizisi ama haftada 2 gün yayınlınsa daha iyi olurdu gelecek bölümü beklemekten çatlayacağız haftada 2 gün iyidir iyi..
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    en sempatik ramazan adına uymuş hal hareket tavırları.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler