Diyalog ekibi Hacettepe'de!

58. Altın Portakal’ın Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Film Adayı “Diyalog”un film ekibi Hacettepe İletişim Medya Topluluğu’nun konuğu oluyor.

Diyalog ekibi Hacettepe'de!
Diyalog ekibi Hacettepe'de!
GİRİŞ 28.11.2021 21:25 GÜNCELLEME 28.11.2021 21:25

3 Aralık 2021 saat 14:00’te Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda yapılacak söyleşiye Yönetmen Ali Tansu Turhan, Ortak Yapımcı ve Senarist Burcu Uğuz, Yardımcı Yönetmen Osman Sarp Altay, Sanat Yönetmeni Gizem Kahya İyem, Müzik Yapımcısı Tuğçe Şenoğul ve filmin başrol oyuncuları Hare Sürel ile Ushan Çakır katılacaklar.  

Ali Tansu Turhan’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Diyalog, festival gösteriminde hem seyircilerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni topladı.

Diyalog filmi herhangi bir destek veya fon almadan, yapımcıların kurduğu şirketin toparlayabildiği kaynaklarla çekildi. Filmin dağıtımı da Başka Sinema’nın katkısıyla ve film ekibinin kent kent dolaşmasıyla turne biçiminde gerçekleştirilecek. Hacettepe İletişim Medya Topluluğu’nun 3 Aralık 2021’teki söyleşi etkinliği ise turnenin ilk durağı olan Ankara programının bir parçası niteliğinde.  

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...