Bir iyi bir de kötü haber var! Gönül Dağı 42.bölüm 2.fragmanında Veysel'in kalbi bin parçaya bölünüyor

Bozkır'ın her şeyi gibi kavuşmaları da apansızdır, Gönül Dağı'nda hiç beklemediği bir anda hiç beklemediği bir mutluluk gelip kuşatıverir insanı. Gönül Dağı son bölümde, ''Her çocuk annesinin içinde büyür derler, sen de benim içimde büyüdün!'' diyen Döndü'nün yıllar sonra evladına kavuştuğu sahne izleyenlerin kalbine dokundu. Gönül Dağı 42.bölüm fragmanı başladı mı?

GİRİŞ 02.12.2021 10:52 GÜNCELLEME 02.12.2021 10:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

''Ama ben biliyordum! İçimde bir yerlerde yaşadığını biliyordum.'' sözleriyle duyduğu hasreti anlatan Döndü'nün evladının kokusunu içine çeke çeke sımsıkı sarsılması Gönül Dağı izleyicisine mutluluk gözyaşları döktürdü. Ellerinin arasından kayıp gittiğini zannettiği yavrusunun aslında yaşadığının ve kendisini bulabilmek adına ta uzaklardan kalkıp geldiğini öğrenen Döndü'nün seneler sonra hasretini gidermesi Gönül Dağı takipçilerine eşi benzeri bulunmayan dakikalar yaşattı.

Aylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transferAylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transfer

''Neden demedin bana? Hadi sen demedin, ben nasıl anlamadım! Sen ta nerelerden gelmişsin beni bulmaya... Sen gelmesen biz seni gömdük oğlum. Bıraktığımız o hastaneye gömdük. Kardeşlerini toprağa; seni yokluğa, yalnızlığa gömdük. Sensiz geçen yıllarımızı gömdük biz kendi ellerimizle, ben nasıl anlamadım oğlum. Sana oğlum desem kızmazsın değil bana?'' diyen Döndü'nün dudaklarından dökülen kelimeler Gönül Dağı 41.son bölümde içleri parçaladı. Uğradığı kurt saldırısı sonucunda yaralanan Kenan'ın ölümün eşiğinden kıl payı kurtulması ve beraberinde derin bir özlem duygusu beslediği ailesiyle kavuşması Gönül Dağı'nda duygusallık düzeyini tavana çıkardı.

Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!

YORUMLAR 7
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    veysel için üzüldüm
    Cevapla
  • Osman Ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    İyiki varsın TRT
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan varya en son bölüm okadar cok agladimki 4 yasindaki kizim baba noldu diye sordu durdu
    Cevapla
  • halil duman erzincan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamayan varmıdır
    Cevapla
  • Vatanislam 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla beklediğim tek dizisin emeği geçen herkese teşekkürler.
    Cevapla
  • şeyhoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi. Emeği geçenlere teşekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!